Forslag

  Loftslamper

  Shan loftslampe, 12 W

  2.700 K, White, Sensor 8718699680534 Find lignende produkter
  • Bevægelsessensor giver komfort og ekstra energibesparelse

   8718699680534

   Loftslamper

   Shan loftslampe, 12 W

   8718699680534 Find lignende produkter

   Opnå bedre komfort, og spar samtidig energi. Philips LED loftslampe med bevægelsessensor er let at tænde og slukke ved hjælp af en sensor, så du slipper for at skulle lede efter kontakten, når du går ind eller ud af et rum. Takket være det brede registreringsområde og LED teknologi, der tænder med det samme, er lyset i dit hjem kun tændt, når du har brug for det. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 334,95

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Bevægelsessensor giver komfort og ekstra energibesparelse

  Med EyeComfort – lys, der er behageligt for dine øjne.

  • EyeComfort - lys, der er skånsomt for øjnene

   Dårlig lyskvalitet kan belaste øjnene. Mange af os bruger meget tid indendørs, og det er derfor vigtigere end nogensinde før at have ordentlig belysning i hjemmet. Vores produkter udsættes for strenge tests indenfor kriterier såsom flimren, strobe, blænding, farvegengivelse og dæmper-effekt for at sikre, at de lever op til EyeComfort-kravene. Philips LED-pærer leverer ikke blot komfortabel belysning, de bliver også ved med det gennem hele deres levetid og leverer dermed konstant lyskvalitet, lysudbytte og farve i mere end et årti. Skift til belysning, der er godt for dine øjne. De vil takke dig.

  • Energibesparende

   Energibesparende – hvilket er godt for både elregningen og miljøet.

  • Lang levetid op til 15.000 timer

   Philips' LED teknologi forlænger dine produkters levetid op til 15.000 timer.

  • Nem installation

   Slut med installationsproblemer. Lampen monteres eller hænges på væggen eller loftet og tilsluttes en stikkontakt – så er der lys.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.