Forslag

  Loftslamper

  Panel loft, loftslampe, 36 W, rektanglet

  2.700 K, Hvid, Kan dæmpes 8719514326729 Find lignende produkter
  • LED panel, der dæmpes uden lysdæmper

   8719514326729

   Loftslamper

   Panel loft, loftslampe, 36 W, rektanglet

   8719514326729 Find lignende produkter

   Ind i mellem får du lyst til at ændre stemningen i omgivelserne, så den passer til det, du foretager dig. Med dette Philips SceneSwitch LED panel kan du let ændre belysningsindstillingen med din vægkontakt. Der kræves ingen lysdæmper eller ekstra installation. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 899,95

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  LED panel, der dæmpes uden lysdæmper

  Virker med din vægkontakt

  • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

  • EyeComfort - lys, der er skånsomt for øjnene

   Dårlig lyskvalitet kan belaste øjnene. Mange af os bruger meget tid indendørs, og det er derfor vigtigere end nogensinde før at have ordentlig belysning i hjemmet. Vores produkter udsættes for strenge tests indenfor kriterier såsom flimren, strobe, blænding, farvegengivelse og dæmper-effekt for at sikre, at de lever op til EyeComfort-kravene. Philips LED-pærer leverer ikke blot komfortabel belysning, de bliver også ved med det gennem hele deres levetid og leverer dermed konstant lyskvalitet, lysudbytte og farve i mere end et årti. Skift til belysning, der er godt for dine øjne. De vil takke dig.

  • Let at rengøre

   Bløde og rengøringsvenlige materialer sikrer, at dit hjem altid ser flot ud fra gulv til loft.

  • Superslankt design

   Det slanke design er ideelt til lavloftede rum, fordi det går ud i ét med overfladen.

  • Ensartet lysfordeling

   Kast lys over dine rum på en jævn og ensartet måde.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.