Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Pendellamper og hængende lamper fra Philips

  Sammenlign de forskellige modeller og vælg den bedste lysudsmykning til dit hjem.

  Elegance og overraskende effekter med Philips pendler

   

  Philips Lighting kollektionen af pendler er moderne og minimalistisk, men synligt elegant, og der er lagt særlig vægt på et fremragende design og materialer af høj kvalitet som f.eks. glas, metal og stof. De skaber løsninger i hjemmet, der giver plads til inspiration og en lyskvalitet, der bringer det bedste i dit hjem frem. 

   

  Se alle de moderne pendler

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Opdag mulighederne for LED-belysning
   
   
   
   
   

  Opdag de uendelige muligheder i forbindelse med LED-belysning

   

  Føl dig hjemme med den nyeste Philips LED-teknologi. Med Philips' LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Med Philips LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Se alle LED lyskilderne

  Moderne lysekroner til dit hjem Philips Lighting LED

  Vælg den pendel, der er mest velegnet til hvert enkelt rum.

  Når du afgør, hvor dine pendler skal anbringes, er det vigtigt først at finde ud af, hvad du bruger rummet til: kontor, afslapning, arbejde eller leg. 
  Lysekroner til soveværelset og stuen

  Pendler til soveværelset og stuen 

  Stuen er ethvert hjems hjerte, stedet, hvor familien samles og slapper af, og hvor gæster sludrer roligt sammen. Belysningen i stuen og soveværelset skal være alsidig og let at indstille til de forskellige behov i dagens løb. I de senere år har soveværelset mistet sin oprindelige funktion som hvilested og er blevet et intimt og personligt rum, hvor du kan slappe af, se tv eller læse en bog. I soveværelset skal belysningen være afslappende, beroligende og varm, og den skal kunne tilpasse de forskellige funktioner.
  lysekroner til køkkenet

  Pendler til køkkenet

   

  Når du skal tilberede et velsmagende måltid til familie eller venner, skal køkkenet være godt oplyst.  Når alt er klart, så sæt dig til bordet, indstil lysintensiteten og nyd det måltid, du har lavet. Philips tilbyder et stort udvalg af belysning til alle aktiviteter i køkkenet. Mange af vores lamper til køkkenet er designet, så de passer under skabe, over hylder eller over komfuret.