Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Loftlamper fra Philips

  Opdag vores loftslamper til hjemmet. Sammenlign de forskellige Philips-modellers egenskaber og vælg den bedste lysudsmykning til dit hjem.

  Opdag de uendelige muligheder med loftslamper

   

  Vores kollektion af loftslamper skaber en strålende og ensartet belysning i dagligdagen. De medfølgende Philips-lyskilder af høj kvalitet er kraftige og alsidige.

   

  Se alle Philips Lighting loftslamper

  https://youtube.com/devicesupport http://m.youtube.co

   
  Opdag mulighederne for LED-belysning
   
   
   
   
   

  Opdag de uendelige muligheder i forbindelse med LED-belysning

   

  Føl dig hjemme med den nyeste Philips LED-teknologi. Med Philips' LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Med Philips LED-lamper føler du dig straks hjemme, når du tænder lamperne. LED-lyskilderne forener et varmt og behageligt hvidt lys med en enestående lang holdbarhed. LED lyskilderne giver en umiddelbar og øjeblikkelig energibesparelse, og skaber samtidig temning i dit hjem.


  Se alle LED lyskilderne

  Loftlamper Philips

  Vælg den loftslampe, der er mest velegnet til hvert enkelt rum.

  Lamper i denne kategori monteres i loftet og er dermed velegnede til alle rum i huset.
  Philips loftlamper til soveværelset og stuen

  Loftslamper til soveværelset og stuen
   

  Stuen er ethvert hjems hjerte, stedet, hvor familien samles og slapper af, og hvor gæster sludrer roligt sammen. Belysningen i stuen og soveværelset skal være alsidig og let at indstille til de forskellige behov i dagens løb. En præcis placering af de forskellige lyskilder og lysets spil bidrager til at skabe en rumlig følelse og giver soveværelset en varm og imødekommende stemning.
  Loftlamper til badeværelset Philips

  Loftslamper til badeværelset
   

  Badeværelset er det sted, hvor vi starter og slutter vores dag. Vi starter dagens aktiviteter som f.eks. børste tænder, barbere sig, sætte hår, lægge en perfekt makeup. Om aftenen omdannes badeværelset til et hyggeligt sted, hvor du kan slappe af med et dejligt varmt bad, inden du går i seng. Det er en afslappende oase i ethvert hjem, og hvis det udsmykkes korrekt, har du garanti for en meget behagelig start og slutning på dagen
  Philips loftlamper til køkkenet

  Loftslamper til køkkenet


  Der er intet som køkkenet, der kan få dig til at føle dig hjemme. Køkkenet er et rum, hvor vi nærer vores krop og vores ånd, mens vi tilbereder måltider, spiser eller ganske enkelt tilbringer tid sammen med vores nærmeste. En god belysning kan gøre atmosfæren hyggelig, munter og glad. Desuden gengiver belysningen din mads naturlige farve og giver samtidig det nødvendige lys til en sikker tilberedning af måltiderne: netop den perfektion, som en kok kræver.

  De mest solgte loftslamper

  Opdag alle Philips Lighting væglamper