Flere brands fra

  Philips LED

  Skift til lys der er
  skånsomt mod dine øjne

  Betydningen af EyeComfort

   

  Det er på tide at tage visual komfort seriøst. Skærme med kunstigt lys dominerer vores liv, og mange af os bruger over 6 timer dagligt foran en skærm. Det er en udfordring for dine øjne.

   

  Ifølge global forskning1) oplever folk, at LED-pærer er mere behagelige for øjnene end andre former for pærer. Forældre anser børns syn for vigtigere end deres præstation i skolen, stressniveau og fysiske form. I mange lande betegner over 50 % af befolkningen synsforhold som en vigtig prioritet.

  EyeComfort
  Designet til at være skånsom mod dine øjne. Klik på knappen med EyeComfort-parametre ovenfor for information om flimren, strobe og andre produktdetaljer.

  Vælg dit produkt

   

  Philips LED-lyskilder kommer i en lang række af former og størrelser, hvilket gør det nemt at skifte til LED. Du vil spare energi og omkostninger, men vigtist af alt kan du vælge behagelig belysning, der skånsom mod dine øjne.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

  Hvorfor vælge Philips LED?

  Eye comfort - Comfortable light from the world leader in lighting

  Hvorfor vælge Philips LED?

   

  Behagelig lys fra verdens førende inden for belysning

   

  Dårlig lyskvalitet kan medføre overanstrengelse af øjnene. Størstedelen af Philips LED-belysning skaber lys, der er behageligt for dine øjne. Dette er hvad du kan forvente af et mærke, som du kan stole på.

  Eye comfort - No flicker

  Kvalitetskrav til EyeComfort

   

  Vores forskere har arbejdet vedholdende på at udvikle industriledende LED-pærer. De er udviklet efter strenge ‘kvalitetskrav’2) Dette sikrer, at størstedelen af Philips’ LED-belysning opfylder de krav, der er blevet testet af os for dine øjnes komfort.

  Eye Comforrt - Your eyes will thank you

  Dine øjne vil takke dig

   

  Mange af os bruger meget tid indendørs. Derfor er det vigtigere end nogensinde før med korrekt belysning i dit hjem. I modsætning til mange andre brands overholder Philips LED-belysning de specifikke kvalitetskrav3), som vi kalder “EyeComfort”. Vælg det, der er bedst for dig, din familie og dit hjem.

  Øg dine øjnes komfort

  Tips til dig og din familie

  Brug mere tid udendørs
  Naturligt lys har vist sig at være en fordel, når det kommer til øjenkomfort. Brug mere tid udendørs og forsøg at få dit barn til at gøre det samme.
  Læs eller studer med behag
  Philips LED-belysning er blevet designet med EyeComfort i tankerne. Du kan fokusere på at læse eller studere med reduceret risiko for overanstrengelse af dine øjne.
  Begræns skærmtid
  Mobiltelefoner, computere, tablets og TV. For mange af os er livet domineret af skærme og kunstig belysning. Hvis dit barn bruger for meget tid foran skærmen, kan det være fornuftigt at bede dem om indimellem at tage en 30 sekunders pause med øjnene lukket, så øjnene kan slappe af.
  Øv øjeyoga
  Det findes nemme øvelser til øjeyoga, som kan hjælpe til forøget øjenkomfort. Dette kan du gøre derhjemme.

  nr. 1) Dette studie er gennemført af OneVoice Connect Research i juli 2017. Over 8.000 voksne fra 11 forskellige markeder deltog (Polen, Tjekkiet, Sverige, Kina, Tyskland, Spanien, Frankrig, Indonesien, USA, Tyrkiet).

  Nr. 2) Designet til dine øjnes komfort. Besøg www.Philips.com/eyecomfort for information om flimren, strobe og andre EyeComfort-parametre.