Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Philips EyeComfort LED

  Vælg lys, som er behageligt for dine øjne.

  Hvorfor vælge Philips EyeComfort LED?


  Dårlig lyskvalitet kan betyde, at dine øjne bliver nød til at overanstrenge sig. Philips LED lys er designet til at være behageligt for dine øjne.
  EyeComfort logo
  EyeComfort video

  Oplev vores udvalg inden for EyeComfort


  Philips LED lamper udbydes i et bredt udvalg af former og størrelse. Det har aldrig været lettere at skifte til LED. Derudover bliver du også glad for den mindre energiregning, men vigtigst af alt vil du kunne vælge et komfortabelt lys, der er behageligt for dine og din families øjne.
  • LED spot

   LED

   spot

   • 4,6 W - 50 W
   • GU10
   • Varm hvid
   • Ikke dæmpbar
  • LED Kerte (Dæmpbar)

   LED

   Kerte (Dæmpbar)

   • 5 W (40 W)
   • E14
   • Varm hvid
   • Dæmpbar

  Hvad er fordelene ved EyeComfort?

   

  Der er mange forskellige LED lys på markedet i dag, men det er ikke alle, der giver et godt lys, som er behageligt for øjnene. Derfor har det været vigtigt for os at udvikle vores Philips EyeComfort produkter for at få den højeste kvalitet. Vores LED’er lever alle op til vores EyeComfort standarder, hvilket betyder, at kritiske elementer såsom: flimrende lys, blændende lys, stroboskopisk effekt, fotobiologisk sikkerhed, dæmpbarhed og farvegengivelse, har spillet en stor rolle i vores produktudvikling, for at give det bedste lys til dine øjne.

  Flicker
  Flicker

  Flimmer og Strobe lys

   

  Nogle LED’er flimrer eller skaber en stroboskopisk effekt. Det kan betyde distraktioner, irritationer og påvirke bestemte sundhedsmæssige forhold.

   

  EyeComfort LED’er er designet til at minimere faktorer, som medfører disse effekter, og dermed sikre behageligt lys til øjnene, uanset om du læser, arbejder eller slapper af.

  Flicker video
  Glare

  Blænding

   

  Nogle LEDs giver en blændende effekt, hvor det kan være svært at se på grund af det skarpe lys. Det kan betyde visuelt ubehag og endda hovedpine.

   

  EyeComfort LED’er er designet til at reducere det skarpe lys og dermed eventuel blænding, og dermed sikres 100% komfort til dine øje i et hvert rum i hjemmet.

  Flicker video
  Photo biological safety

  Fotobiologisk sikkerhed


  Når det kommer til fotobiologisk sikkerhed, så er vores LED’er ikke så forskellige fra traditionelle glødelamper. De har et højt sikkerhedsniveau, og indeholder ikke høje mængder af kort bølgelængde lys, som kan betyde skadeligt blåt lys.
  Photo biological safety video
  Color rendering

  Farvegengivelse

   

  Farvegengivelse siger noget om, hvor godt en lyskilde er balanceret lysmæssigt.

   

  EyeComfort LED’er har et højt farvegengivelsesindeks, hvilket betyder, at møblerne i dit hjem fremstår klart og tydeligt i farverne.

  Color rendering video
  Tunability icon

  Justerbarhed

   

  Mange LED’er udsender kun en ’farvetemperatur’ f.eks. et varmt hvidt lys eller et koldt hvidt dagslys, hvilket betyder, at du ikke kan ændre atmosfæren i et rum med hjælp fra lyset.

   

  Men med justerbare EyeComfort LED’er får du mulighed for at justere, hvor varmt eller koldt lyset er. Her kan du f.eks. vælge et koldt opfriskende lys om morgenen og et hyggeligt dæmpet lys om aftenen.

  Tunability video
  Noise icon

  Larm

   

  Nogle mennesker kan hører en forstyrrende brummen fra LED’er. Denne brummen forekommer på grund af den måde pærer bruger elektricitet på.

   

  EyeComfort LED’er er designet til at eliminere larm, så du kan arbejde, studere og hygge dig uden nogen distraktioner.

  Strobe video
  Dimmable icon

  Dæmpbar

   

  Nogle dæmpbare LED’er af lav kvalitet flimrer, når du dæmper lyset.

   

  Vores EyeComfort LED’er har et smart elektronisk design, så du kan skabe den perfekte stemning og nyde et mildt lys til dine øjne.

  Dimmable video

  “Det er vigtigt at vælge det rigtige lys”

   

  Typen af belysning vi bruger til hverdag, kan have stor indflydelse på vores livskvalitet. For eksempel kan valg af farve og intensitet have stor betydning for dit humør, og kan derudover også være med til at forbedre dit søvnmønster, hvilket er kritisk for dit velbefindende og din sundhed. Ydermere kan dårligt kunstigt lys have skadelige effekter for dit velvære ved f.eks. at forstyrre dit søvnmønster, overanstrenge dine øjne og endda give hovedpine. At vælge det rigtige lys er vigtigt.”

  Andrew Stockman Professor at the Institute of Ophthalmology
  Andrew Stockman, Professor ved the Institute of Ophthalmology
  University College London (UCL)
  Critical benefits of EyeComfort

  Vigtigste fordele ved EyeComfort

   

  Belysning kan have en afgørende rolle for din produktivitet, børns synsudvikling, hjælpe ældre, og måden du vågner op på samt din sovecyklus. Se videoen med Andrew Stockman, Professor i oftalmologi, der fortæller om, hvordan EyeComfort opnår den bedste belysning, og hvorfor det er nødvendigt.

  Eyesight facts and figures

  Fakta og tal om synet

   

  Hvad tænker folk fra forskellige dele af verden om belysning? Vi har adspurgt over 10,000 mennesker fra hele verden, hvad deres holdning til belysning er. Se vores vigtigste resultater fra studiet.

  Et internationalt studie viser, at mange mennesker frygter, at deres syn forværres, men få tager det ekstra skridt og gør noget ved det. Men tit kan en forbedring af komfort for øjet være så simpelt som at udskifte en af dine pærer. Klik nedenfor til at se resultaterne af studiet.

  Udforsk udvalget af EyeComfort produkter

   

  EyeComfort LED lamper og pærer er designet til at yde en høj kvalitet og lyset er behageligt for øjnene. Gennemse vores udvalg af LED’er og få EyeComfort i alle rum i hjemmet.

   

  Se udvalget

  Designet til dine øjnes behag. Besøg www.lighting.philips.dk/consumer/led-lys-og-paerer/eyecomfort/whitepaper for at læse mere om flimmer, strobelys og andre EyeComfort parametre og produkter detaljer.