Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Energisparepærer

  Philips energisparepærer (CFL) giver et behageligt blødt lys for en indbydende atmosfære. CFL-pærer leverer høj ydeevne, energibesparelser og lang levetid. Disse lyskilder er de mest solgte energibesparende pærer. CFL-pærer kombinerer lysstofrørets energi med glødepærernes bekvemmelighed og popularitet.

   

  Philips energisparepærer passer til de fleste lamper designet til glødepærer og bruger ca. 75 % mindre energi. CFL-pærer holder 6 til 15 gange længere (6.000-15.000 timer). CFL-pærer er mest omkostningseffektive og effektive i områder, hvor lyset er tændt i længere perioder.

   

  Energisparepærer fås i alle de former og størrelser, du er vant til, i blød hvid, naturlig eller dagslys – til alt fra bordlamper og indbygget belysning til dekorative armaturer.

   

  Se alle CFL-pærer

  Historie


  CFL-pærer blev introduceret i midten af 1980'erne. Ydelsen, effektiviteten (ca. 75 % mindre energi end glødepærer), prisen og levetiden (holder 10 gange længere) er blevet forbedret siden 1990. Philips CFL-pærer er en god løsning til hjemmet. CFL har endda fået et Energy Star-mærke.

   

   

  Sådan fungerer vores CFL-pærer

   

  Lys fra et lysstofrør bliver først skabt af en elektrisk strøm, som ledes gennem en inert gas, der skaber ultraviolet lys, som er usynligt for det menneskelige øje. Det ultraviolette lys interagerer med en særlig blanding af fosfor, som dækker den indre overflade af lysstofrøret, hvilket effektivt konverterer usynligt lys til nyttigt hvidt lys. Lysstofrør kræver en speciel strømforsyning kaldet en forkobling, der er nødvendig for at regulere pærens driftsstrøm og give en kompatibel opstartsspænding. Elektroniske forkoblinger har samme funktion som en magnetisk forkobling, men udkonkurrerer de forældede magnetiske produkter ved at fungere ved meget lave frekvenser, der eliminerer flimren og støj og samtidigt øger effektiviteten. Elektroniske forkoblinger er også nemmere at konstruere, så de giver en mere ensartet og effektiv lampefunktion, lampedæmpning og netværk af belysningsprodukter til avanceret styring af lyset.

       

  Hvorfor vælge CFL-pærer? Vi forklarer hvorfor


  Med vores energibesparende pærer kan du nyde det klare og energigivende lys, mens du sparer både energi og penge. De holder op til 20 gange længere end traditionelle glødepærer og bruger op til 80 % mindre energi, hvilket gør dem perfekte til opgavebelysning på arbejdsværelser, hjemmekontorer og andre rum, der har brug for ekstra lysstyrke
   

  Pærerne fås i et bredt udvalg af former og størrelser, så du kan være sikker på at finde den rigtige til dine behov:
   

  • Den meget populære stavform er perfekt til funktionel belysning, typisk i almindelige lysarmaturer i skærmede lamper, hvor pæren er mindre synlig

  • Den kompakte spiralform er en perfekt pasform til mindre lamper og første valg, hvis du har brug for mere lysudbytte til virkelig at lyse et rum op

  • Standardpæren ("A-form") er den mest kendte form, som er bedst til at skabe stemning og en hyggelig atmosfære og hovedsagelig anvendes i bordlamper eller loftarmaturer.


  • Deco-formerne (glober, kerter) bruges til mere dekorative armaturer, hvor pæren er mere synlig


  • Rør bruges til opgavebelysning eller til at oplyse store områder såsom gangarealer eller værksteder

  Populære produkter

  Se vores populære produkter, og vælg den rigtige pære


  FAQ

   

  Vil du vide mere om CFL-pærer? Få mere at vide ved at læse de fem oftest stillede spørgsmål.

   

   

  1. Hvad er fordelene ved CFL?


  Kompakte lysstofrør (CFL'er) holder længere og bruger mindre elektricitet end almindelige glødepærer. De er det helt rigtige valg, hvis du gerne vil spare penge på elregningen og samtidig være god ved miljøet

   

  2. Hvor lang tid holder de?


  CFL-lysstofrør holder mellem 6.000 og 15.000 driftstimer, så de skal sjældent udskiftes. Almindelige glødepærer holder som sammenligning typisk blot op til 1.000 driftstimer.
   

  Den faktiske driftstid afhænger af, hvor mange gange lysstofrørene tændes og slukkes, og hvor de bruges (hvis de bruges enten meget kolde eller meget varme steder, kan det reducere driftstiden).

  3. Hvor skal jeg bruge pærer i rørform?

  Den meget populære rørform er ideel til funktionel belysninger, typisk opgavebelysning, eller til at oplyse store områder såsom gange eller garager, hvor pæren er mindre synlig
   
  4. Hvor skal jeg bruge pærer i spiralform?

  Den kompakte spiralform passer perfekt til små armaturer og er det oplagte valg, hvis du har brug for et større lysudbytte for at lyse et område rigtig godt op
   
  5. Hvor skal jeg bruge en standardpære eller en pære i deco-form?

  Standardpæren (``A-form``) er den bedst kendte form og er den bedste til at skabe en hyggelig og varm atmosfære. Den bruges typisk i bordlamper og loftsarmaturer. Denne pære fås også i forskellige deco-former, som giver mere dekorative armaturer de steder, hvor pæren er mere synlig.
   
  6. Hvad gør jeg, når CFL'en ikke længere fungerer?

   

  Kompakte lysstofrør skal behandles som specialaffald. De skal afleveres til genbrug på den lokale genbrugsstation.
   


  Nødvendig viden

   

  Hvorfor vælge CFL-pærer? Vi forklarer hvorfor

   

   

   

  Energisparepærer er en meget økonomisk løsning.

  De bruger op til 80% mindre energi end almindelige pærer – og har en levetid på op til 15 år, så de skal sjældent udskiftes.

  De giver den perfekte vifte af funktionel belysning med høj lysstyrke til steder som arbejdsområder – køkkener og dagligstuer. Men det er ikke alt!
   

  Philips CFL-pærer fås i et stort udvalg af former og designs.

  De fås også i forskellige farvetemperaturer: fra kølige, lyse dagslystoner, som har en frisk og energigivende effekt, til varme hvide toner, som er hyggelige og afslappende.
   

  Kort sagt:

  Hvis du er på udkig efter en nem måde at spare energi og reducere din elregning på, så er energisparere et godt valg – og nu ved du, hvorfor de giver mere og skaber den rigtige lyseffekt og stemning, der passer til dit humør.

   

  CFLi-porteføljen