Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Udendørsbelysning, når du har brug for det

  Det rigtige lys hjælper dig med at komme omkring, når det er mørkt udenfor

  Bevægelsessensor fra Philips

  Få mere at vide om Philips' teknologi til bevægelsessensor

   

  Hvordan finder du dine nøgler i mørket? Hvordan kan du se, hvem der står uden for hoveddøren? Eller sørge for, at du ikke falder over noget, når du udfører husligt arbejde? Find ud af, hvordan med Philips' teknologi til bevægelsessensor

  Hvordan kan belysning spare energi?
  ikon_energibesparende_udenfor
  Det er enkelt. Med bevægelsessensor holder du energiomkostningerne til havebelysning på et minimum, og dine naboer klager ikke over, at din havebelysning holder dem vågne om natten. Og det bliver endnu bedre, hvis du vælger soldrevne LED-havelamper, da det dermed er fuldstændig gratis for dig at oplyse dine udendørsområder.
  Øger belysning sikkerheden?
  ikon_lås
  Ja. Udendørs belysning reducerer risikoen for indbrud efter mørkets frembrud, så du kan sove trygt om natten. Husejere, der har korrekt installeret udendørs belysning, f.eks. terrassebelysning eller udendørs væglamper, føler sig derfor meget mere trygge.
  Hvor er det bedst at placere udendørs sikkerhedsbelysning?
  ikon_lås

  For at sikre, at din udendørs belysning fungerer godt - både med hensyn til sikkerhed og komfort - er det vigtigt, at du placerer dem rigtigt. Følgende områder bør være oplyst om natten:

   

  - indgangsdøre
  - garageområder

  - hushjørner

  Hvordan fungerer bevægelsessensor?
  bevægelsessensor
  Vores udendørs belysning er udstyret med en infrarød (PIR) bevægelsessensor, som registrerer bevægelse. Det gør dem til en meget energieffektiv belysningskilde, da de kun lyser, når der befinder sig nogen i nærheden af sensoren. 
  Hvor langt væk registrerer sensorerne bevægelse?
  ikon_bevægelsessensor_udendørs
  Vores sikkerhedsbelysning er designet til at registrere bevægelse inden for et område på 10 m. Det er en velegnet måde at oplyse dit område om natten og samtidigt spare energi, da de kun tændes, når der er behov for det.
  Er det svært at installere dem?
  nemt installation
  Overhovedet ikke. Med den enkle opsætning kan du nemt vælge, hvornår den automatiske sensor skal tænde din belysning, og hvor længe det skal være tændt. Og det er meget nemt at deaktivere sensorerne, hvis du har brug for, at belysningen er tændt i en længere periode.

  Udendørsbelysning – præventive robuste og energibesparende lamper

   

  Lys virker præventivt i forhold til ubudende gæster. Philips har et stort udvalg af udendørslamper der reagerer på bevægelse eller når det bliver mørkt. Fordelen ved lamper med bevægelsessensor er, at lyset tænder, når nogle går forbi, og en eventuel indbrudstyv kan blive overrasket over det pludselige lys. Lamper med lyssensorer tænder når det begynder at blive mørkt, og slukker igen automatisk når det igen bliver lyst udenfor.

  Vil du have bedre belysning udenfor, så din have kan stråle?