Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Havebelysning til særlige øjeblikke

  Med vores funktionelle og stilfulde udendørsbelysning kan din have stråle døgnet rundt.

  Belysning til haver og balkoner


  Jo bedre din havebelysning og udendørs belysning er, jo længere tid kan du nyde at være udenfor. Hold for eksempel fest eller slap af med en bog udenfor. Uanset om du har en stor have eller en lille balkon, kan det rette lys skabe stemning for  stunder i den friske luft med venner og familie.
  ikon_energibesparende_udenfor

  Nemt at installere


  Det behøver ikke være svært at installere et armatur. Du kan være sikker på, at vi har gjort os umage for at gøre det så simpelt som muligt med vores havelamper. Du kan installere vores udendørslamper ved at følge tre enkle trin. Dette er mange forbrugere tilmed enige i. Faktisk anerkender de, der har monteret vores produkter, at de er nemme at installere*.


  (*Kilde: Home Usage Test France – 2015)

  Ikon_LEDinkluderet_udendørs

  Smuk lyskvalitet


  Få den perfekte afslutning på dagen ved at smække fødderne op og slappe af i et blødt hvidt lys. Det hvide lys hjælper dig med at geare ned om aftenen og nyde dine udendørsområder mere. Vores udendørslamper giver et ensartet, konstant lysudbytte med varmt hvidt lys med en farvetemperatur på 2700 Kelvin – eller køligt hvidt lys ved 4000 Kelvin. 
  Ikon_høj_kvalitet_udendørs

  Indret din have med lys


  Med havelamper kan du ubesværet føre stilen fra indenfor videre ud i dine udendørsområder. Vores lysarmaturer er designet i moderne eller traditionel stil, hvilket på glimrende vis komplementerer din indretning og oplyser ethvert øjeblik. Kvalitetsmaterialerne og det fremragende produktdesign vil gøre din have endnu mere stilfuld.

  Afprøv din belysning i en virtuel have!

  Udendørs belysningsdesign – tips

  Brug indirekte belysning til at få din have til at stråle

  Den indirekte belysning er god til at skabe atmosfære, mens den direkte belysning er mere funktionel. Du kan gemme lysarmaturerne bag et buskads eller levende hegn eller rette dine lysarmaturer mod din terrassevæg for at få det optimale ud af din situation. Undgå at rette det skarpe lys direkte mod dine gæster, så de bliver blændet.

  LED-havelamper giver en eventyragtig effekt

  Alt afhængigt af din haves bredde kan du få brug for flere havelamper. Sørg for at vælge LED’er , da de holder længere og er mere energibesparende end glødepærer. Vores soldrevne havelamper indfanger solens energi om dagen, så du kan nyde en smuk, atmosfærefyldt belysning til langt ud på natten! 

  Philips Abelia-lanternen kan nemt tages med overalt. Den kan afgive både et stearinlysagtigt lys og et stærkere lys, og den skaber stemning på din balkon og i din have.

  Hvor skal du placere dine udendørslamper?

   

  Brug indirekte belysning til at få din have til at stråle.

   

  For at de kan fungere godt og give dig både sikkerhed og behagelighed, er det vigtigt, at du placerer dine udendørslamper korrekt. Nogle områder, der bør være oplyste om natten, er:

  • indgangsdøre
  • garageområdet
  •  hushjørner
  Abelia
  Kan du finde dine nøgler i mørket?