Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Lamper fra Philips

  Det rigtige lysarmatur til alle rum i dit hjem

   

  Med vores store udvalg af armaturer kan du skabe lys i alle rum. Fra gulvlamper og vægbelysning til loftspendler og bordlamper – med lysarmaturer fra Philips får du det perfekte lys i hjemmet. Brug værktøjet Belysningsdesigner til hjemmet for at se, hvordan vores produkter kan forbedre dit hjem med forskellige unikke belysningsstemninger. Find den perfekte stemning til et bestemt rum, fra varm og hyggelig belysning i stuen til klar og energigivende belysning til badeværelse og køkken. Med Philips kan du skabe en helt individuel belysning i dit hjem.

  Find den perfekte belysning
  til dit hjem

  Prøv vores værktøj til simulering og design af belysning i dit hjem.

  Find andre belysningsprodukter

  Find den rigtige pære til dit armatur

   

  Se det store udvalg af pærer fra Philips Lighting. De fås i et imponerende udvalg af former, stilarter og armaturer. Hvad enten du ønsker at skabe den perfekte stemning i din bolig eller blot vil spare energi og penge i husholdningen – så er der noget for dig.

  Ubegrænsede muligheder med HUE

   

  Gør din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Leg med farverne eller synkroniser din intelligente belysning med din musik og dine film.


  Bemærkelsesværdig belysning bæredygtigt trykt

   

  Philips MyCreation designs adskiller sig fra andre lamper, du før er stødt på. Vores inspirerende kollektioner kan forvandle dit hjem ved at skabe en særlig atmosfære, der udtrykker, hvem du er som person.