Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Elpærer fra Philips - 
  Find den rette pære til dit behov

  Så du altid træffer det rigtige valg 

   

  Velkommen til det store udvalg af lyskilder fra Philips Lighting. Det omfatter LED- og halogenlyskilder samt lysstofrør til hjemmet, kontoret, bilen m.m. De fås i et imponerende udvalg af former, stilarter og armaturer. Hvad enten du ønsker at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem, styrke dit arbejdsområde, udforske hvordan farver skaber stemning, fuldende din indretning eller blot spare energi og penge i husholdningen – så er der noget for dig. Og det behøver ikke at være svært at finde det, der passer dig bedst, for nu kan du få hjælp med vores rådgivningsværktøj til lyskilder. Det er sjovt og nemt at bruge og sikrer, at du altid får den lyskilde, du har brug for.

  Gå på opdagelse i vores Philips-belysningssortiment

  oplev-dæmpet

  Oplev Philips LED-belysning

   

  Føl dig hjemme med den seneste Philips LED-teknologi. Med Philips LED-lys føler du dig hjemme, lige så snart lyset tændes. LED-lyskilder giver et varmt hvidt lys og har en imponerende lang levetid. LED-lyskilder giver betydelige øjeblikkelige energibesparelser og forbedrer atmosfæren i hjemmet.

  dagligstue

  Giv ny energi til dit hjem med kompakte lysstofør

   

  Philips kompakte lysstofrør (CFL) giver et behageligt blødt lys for en indbydende atmosfære. CFL-lyskilder leverer høj ydeevne, energibesparelser og lang levetid. Disse lyskilder er de mest solgte energibesparende lyskilder. CFL-lyskilder kombinerer lysstofrørets energi med glødepærearmaturernes bekvemmelighed og popularitet.

  gang

  Skab den rigtige atmosfære med halogen 

   

  Halogenlyskilder er den nemmeste og hurtigste måde at erstatte klassiske lyskilder på. Halogenlyskilder har et kæmpe udvalg af belysningsmuligheder med varmt og funklende lys i samme kvalitet som klassiske lyskilder.

  Find andre belysningsprodukter

  vintage-oplevelse

  Den rette belysningsstil kan fuldende udtrykket 

   

  Nyd det ikoniske design, der er forberedt til moderne LED-teknologi. Med en vintage-lyskilde, som passer perfekt til din personlige stil.

  hue-fantasi

  Ubegrænsede muligheder med Hue

   

  Gør din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Leg med farverne eller synkroniser din intelligente belysning med din musik og dine film.