Flere brands fra

  Kælderbelysning fra Philips

  Hvorfor kælderbelysning fra Philips?

   

  Hvordan bruger du din kælder? Som vaskerum eller til opbevaring? Måske som hobbyrum for hele familien eller legerum til børnene? Den kan endda bruges som ekstra stue. Uanset hvad kælderen bruges til, er der brug for helt særlig belysning i rum uden naturligt dagslys, og hvor der er lavt til loftet og ingen vinduer. Vi kan hjælpe dig med at gøre din kælder til et lyst sted med loftslamper, energieffektive LED'er og effektbelysning, så alle føler sig trygge og godt tilpas.

  Philips Hue-bevægelsessensor

  Tilbehør

  Føj en bevægelsessensor til dit Philips Hue-system for bekvemmelighed, ro i sindet og energibesparelser. Batteridrevet og helt trådløs, så du kan placere den, lige hvor du vil i dit hjem. Nem at konfigurere med Philips Hue-appen.
  Se ikonet
  Tilslut op til 50 Philips Hue-lyskilder
  Se ikonet
  Udløser dine Hue-lyskilder, når der registreres bevægelse
  Se ikonet
  Der er ingen ledninger, så du kan placere den, lige hvor du vil i dit hjem
  Philips Hue-bevægelsessensor

  Funktionel kælderbelysning – perfekt til vaske- og lagerrum

   

  En kælder er multifunktionel og kan bruges både som vaskerum og til opbevaring. Derfor er god belysning helt afgørende. Normalt anbefales klassiske loftslamper for at skabe tilstrækkeligt lys på mørke steder. LED-kælderbelysning er fordelagtigt, fordi det er energieffektivt og giver et klart lys, som er nødvendigt, når der skal udføres husarbejde. Det kan være hensigtsmæssigt at oplyse lagersystemer med væg- og clip-on-armaturer, så du altid er sikker på at finde det, du leder efter. På grund af fugtigheden i vaskerum er det helt afgørende, at der installeres fugtbestandige lysarmaturer.

   

  Vigtige karakteristika ved kælderbelysning:

   

  • Klart lys, der gør det sikkert at arbejde
  • Driftssikkert og robust
  • Stor energieffektivitet
  • Fugtbestandige lysarmaturer i rum med høj fugtighed, f.eks. vaskerum

  Kun det bedste til din dagligstue – oversigt over fordelene

  5 års garanti
  Ud over den toårige standardgaranti på denne lampe tilbyder Philips  5 års garanti på LED-systemet, dvs. denne lyskildes LED-modul og driver.
  Lysfarvetemperaturer
  Lys kan have forskellige farvetemperaturer, som angives i enheden Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi udsender et varmt, hyggeligt lys, mens der med en højere Kelvin-værdi opnås et køligt, mere energigivende lys. Denne lyskilde fra Philips giver et varmt, hvidt lys, som skaber en hyggelig stemning.
  Philips energibesparende lyskilde
  Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi i forhold til traditionelle lyskilder, så du kan spare penge på elregningen og gøre dit for miljøet.
  LED – gennemsnitlig levetid 15 år
  En lyskilde, du kan have tillid til. De integrerede LED'er, der bruges i denne Philips LED-lyskilde, har en levetid på op til 15.000 timer (svarende til 15 år ved gennemsnitlig brug på tre timer om dagen med mindst 13.000 intervaller mellem tænd og sluk). Det føles betryggende at tænke på, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyspæren, og at du samtidigt har den perfekte lysstemning i dit hjem.

  Hyggelig kælderbelysning – til behagelige dagligstuer i kælderen

   

  Hvis du indretter en dagligstue i kælderen, er det vigtigt at være meget omhyggelig ved valg af belysning. Da der ikke kommer dagslys ind i rummet, skal du sørge for mere lys her end i resten af huset. Man kan starte med en loftslampe til den basale oplysning af rummet, og til den øvrige belysning anbefaler vi at prøve med effektbelysning som f.eks. vægarmaturer og clip-on-lysarmaturer på billeder, spejle eller hylder. Det er især meget velegnet til fester, afslapning eller i dagligstuen. Hvis du har brug for mere inspiration til belysningen i din dagligstue, kan du klikke her

  Kælderbelysningsdesign tips

  Philips' video om kælder – fastfrosset billede

  Kælderbelysning fra Philips: Find den rigtige belysning til din kælder

  Se ikonet
  Vælg fugtbestandige lysarmaturer til rum med høj fugtighed som f.eks. vaskerummet.
  Se ikonet
  Skab det perfekte festlokale i din kælder med Philips Hues farvede belysning.
  Se ikonet
  Spisekamre og lagerrum bør oplyses med klare loftsspotlights.
  Se ikonet
  Dæmpbar belysning skaber den perfekte stemning i dagligstuen. Vores WarmGlow -pærer giver et behageligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
  Se ikonet
  På grund af manglen på dagslys er det nødvendigt at installere mere lys i en eventuel stue i kælderen. SceneSwitch har tre indstillinger fra klart dagslys til hyggebelysning – uden brug af en lysdæmper.

  Philips Hue-bevægelsessensor

  Tilbehør

  Philips Hue-bevægelsessensor