Forslag
  • Altid lys, når du kommer hjem

   15388/30/16

   myGarden

   Væglampe

   15388/30/16 Find lignende produkter

   Skab et charmerende fokuspunkt for din indgang med denne sorte Philips myGarden-væglampe. Den er designet i aluminium af høj kvalitet. En Hue Motion Sensor sikrer, at du bydes velkommen hjem af en klar strøm af lys. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 359,00

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Altid lys, når du kommer hjem

  • Sensor, der er nem at installere

   Sensor, der er nem at installere

   Enkel installation gør det nemt for at vælge, hvornår og hvor længe den automatiske sensor lader lyset være tændt.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig således med at spare penge på elregningen og gøre noget for miljøet.

  • Til al slags vejr

   Til al slags vejr

   Denne udendørs lyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer og har gennemgået strenge tests for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal. Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Disse lyskilder er designet med IP44: Den er beskyttet mod vandsprøjt, så dette produkt er det mest almindelige og ideelle til generel udendørs brug.

  • Imødekommende og betryggende lys

   Hue Motion Sensor tænder automatisk, når du kommer hjem og lader dig vide, når en person ankommer.

  • Dekorativ udendørsbelysning

   Udendørsbelysning kan gøre haven eller udendørsmiljøet endnu smukkere ved at oplyse stier og iøjnefaldende elementer eller bruges til at skabe den perfekte atmosfære til mindeværdige aftener med venner og familie. Det er grunden til, at Philips har skabt myGarden, som er et udvalg af smukke og dekorative udendørsbelysningsløsninger med alle de egenskaber og funktioner, du skal bruge for at få det optimale ud af dit udendørsmiljø.

  • Vælg Heritage-stilen

   Denne lyskilde er designet i Europa og har en unik designsignatur, der til hjælper dig med at skabe en Heritage-stil udendørs.

  • Vælg udendørs væglamper

   Få mest muligt ud af din udendørs plads med denne væglampe, der er perfekt til montering tæt på fordøren eller på væggene på din terrasse.

  • Aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet

   Denne Philips lyskilde er specielt beregnet til udendørs brug. Den er robust og holdbar, så den kan oplyse din have aften efter aften. Den er konstrueret i trykstøbt aluminium og fremragende syntetisk materiale i høj kvalitet.

  • Kraftfuldt lys

   Denne udendørs lyskilde giver et kraftigt og varmt hvidt lys. En klar strøm af lys oplyser din have eller din terrasse.

  Se alle specifikationer