Forslag

  myGarden

  Indbygningsspot grey 1xNW 230V

  Fresco, inox, LED 172894716 Find lignende produkter
  • Oplys din have om aftenen

   17289/47/16

   myGarden

   Indbygningsspot grey 1xNW 230V

   17289/47/16 Find lignende produkter

   Philips myGarden Fresco-indbygningsspotlampen udsender et smukt LED lys, der fremhæver havens funktioner fra deres bedste side eller kaster et klart lys over mørke områder. Den er udført i holdbart metal, mens det justerbare hoved retningsbestemmer lysstrålen. Se alle fordelene

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  Oplys din have om aftenen

  • LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilde af høj kvalitet

   LED lyskilden, der følger med denne Philips lyskilde, er en enestående løsning, udviklet af Philips. Den tændes øjeblikkeligt og giver en optimal lyseffekt og fremhæver levende farver i dit hjem.

  • Varmt hvidt lys

   Varmt hvidt lys

   Lys kan have forskellige farvetemperaturer, der angives i enheder kaldet Kelvin (K). Lyskilder med en lav Kelvin-værdi producerer et varmt og mere hyggeligt lys, mens pærer med en højere Kelvin-værdi producerer et koldt, mere energifyldt lys. Denne Philips lyskilde tilbyder varmt hvidt lys til en hyggelig atmosfære.

  • Energibesparende

   Energibesparende

   Denne energibesparende lyskilde fra Philips sparer energi sammenlignet med traditionelle lyskilder og hjælper dig dermed til en reduceret elregning samtidig med, at du gør din del for miljøet.

  • Vandtæt iht. IP23

   Vandtæt iht. IP23

   Denne udendørslyskilde fra Philips er specielt designet til fugtige udendørsmiljøer. Den er blevet testet nøje for at sikre god vandbestandighed. IP-niveauet er beskrevet med to tal: Det første henviser til beskyttelse mod støv, det andet mod vand. Denne udendørslyskilde er designet med IP23: Den er beskyttet mod vandsprøjt og er ideel til belysning på veranda eller terrasse.

  • Lang brugstid på op til 10 år

   Lang brugstid på op til 10 år

   En lyskilde, du kan stole på. LED lyskilden, der følger med denne Philips LED lampe, varer i op til 10.000 timer (hvilket svarer til 10 år ved et gennemsnitligt forbrug på 3 timer pr. dag med mindst 13.000 tryk på tænd/sluk-knappen). Det føles så behageligt at tænke på, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse eller udskiftning af lyskilde, mens du har den perfekte lysmæssige stemning i dit hjem.

  Se alle specifikationer