Forslag

  Funktionel

  Loftslampe

  Ozziet CL570, White, Dæmp 8719514432109 Find lignende produkter
  • En lampe. To lyszoner. Tre indstillinger.

   8719514432109

   Funktionel

   Loftslampe

   8719514432109 Find lignende produkter

   Dette moderne, slanke, hvide design ser lige så godt ud slukket, som det gør tændt. De rene, runde linjer fra det primære lys fremhæves af et smart, lineært kantlys. Lysene leverer sammen tre unikke belysningsindstillinger. Det primære lys giver et køligt lysudbytte på 4.000 K, mens den lineære kantlys giver et varmt lysudbytte på 2.700 K. Lampen fås i tre størrelser og passer dermed perfekt ind i et hvilket som helst rum i dit hus. Den praktiske hukommelsesfunktion hjælper dig med at huske din seneste indstilling. Så hvis du elsker hvidt design med mange funktioner, er Ozziet den perfekte loftslampe for dig. Se alle fordelene

   Vejledende udsalgspris: kr 1.189,95

  Videoer

  [trigger to render Video Gallery]

  Billeder

  En lampe. To lyszoner. Tre indstillinger.

  Med hukommelsesfunktion, der husker din seneste indstilling.

  • Perfekt til afslapning og sociale aktiviteter

   Stuen er hjertet i ethvert hjem – et sted, hvor familier samles for at slappe af, og gæster hygger sig. Belysning til dagligstue og soveværelse skal være fleksibelt og nemt at justere til de forskellige former for brug i løbet af dagen. Omhyggelig placering af forskellige lyskilder og spil med lag af lys hjælper med at skabe en fornemmelse af plads og give rummet en varm og indbydende atmosfære.

  • Husk din foretrukne belysningstilstand, så du nemt kan finde den igen

   Uanset om du foretrækker en varm glød til hyggeaftener eller et klart hvidt lys, der hjælper dig med at fokusere, husker systemet dine favoritter, så du hurtigt kan finde dem.

  • Nem installation

   Slut med installationsproblemer. Lampen monteres eller hænges på væggen eller loftet og tilsluttes en stikkontakt – så er der lys.

  • Superslankt design

   Det slanke design er ideelt til lavloftede rum, fordi det går ud i ét med overfladen.

  • Dual zone lys

   Det har aldrig været nemmere at skabe den rette stemning i dit rum. Philips SceneSwitch Dual Zone LED loftslampen lader dig skrue op for stemningen med tre unikke indstillinger. Kombinationen af primær og lineær kantlys giver dig de perfekte værktøjer til at sætte den rette stemning til både koncentrations- og hyggestunder. Ingen lysdæmper eller installation påkrævet. Det eneste, du skal bruge, er din eksisterende vægkontakt.

  Se alle specifikationer
  • Designet til at skåne dine øjne. Gå ind på www.philips.com/eyecomfort, og læs mere om flimren, strobelys og andre kriterier og produktoplysninger.