Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Oplev mulighederne med

  dæmpbare LED pærer

  Skab lige præcis den stemning, som du ønsker med eller uden en fjernbetjening

   

  Få muligheden for at justere lysstyrken på dine lamper, så du kan skabe den perfekte stemning i dit hjem lige, når du har lyst. Vores brede kollektion af dæmpbare LED pærer gør det let at finde det rigtige lys til ethvert rum. Få lys af højeste kvalitet og flot visuelt design, som lever op til Philips høje standarder. Alle Philips dæmpbare LED pærer opfylder EyeComfort kriterierne ved at give et konsistent lys uden flimmer, selv når lysstyrken er lav.

  Vælg mellem tre lysindstillinger:

  WarmGlow, SceneSwitch og Intelligent belysning

   

  Med LED kan du dæmpe dine lys, også selvom du ikke har en fjernbetjening. Vi tilbyder tre forskellige typer dæmpbare LED pærer: Standard dæmpning med fjernbetjening, SceneSwitch dæmpning med din kontakt på væggen og intelligent belysning, som kan dæmpe lyset via en app. Men ikke alle LED'er er dæmpbare, så vær sikker på, at du læser informationerne på emballagen for at finde den rigtige dæmpbare pære.

  Folk nyder den varme glød fra en dæmpet pære i stuen

  WarmGlow

   

  Dæmp lyset på den gode gammeldags måde med en fjernbetjening. Vi har dæmpbare pærer i standard LED og dæmpbare pærer med en varm glød. Tjek emballagen for at se, hvilken valgmulighed der passer bedst til dig.

  Alle tre muligheder med Philips SceneSwitch LED pære på et billede

  SceneSwitch

   

  Ingen fjernbetjening? Intet problem. SceneSwitch fungerer med den kontakt, som du allerede har på væggen. Tænd og sluk på kontakten for at skifte mellem tre lysstyrkeindstillinger. SceneSwitch fås i blødt hvidt dagslys og farveskiftende pærer.

  Kvinde styrer lysene i sin stue med smartphone

  Intelligent belysning

   

  Dæmp lyset og oplev mange flere muligheder med Intelligente LED pærer. Styr dine pærers lysstyrke med en app, en stemmestyret enhed eller den kontakt, som du allerede har på væggen.

  Dæmper kompatibilitet

  Få så meget som muligt ud af Philips dæmpbare LED pærer ved at parre dem med kompatible dæmpere og fjernbetjeninger. Kan du ikke finde din dæmper på listen? Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig. Gå til hjælp.
  Dæmpning kompatibilitet ikon

  Mere information om belysning

  LED belysning

   

  Skift til energisparende LED pærer, og oplev en lang levetid og lys af høj kvalitet.

  Ofte stillede spørgsmål om LED

   

  Se svarene til kundernes ofte stillede spørgsmål om LED belysning. 

  Sådan-gør-du videoer

   

  Lær mere om lumen, LED lysstyrke, farvetemperatur og meget mere med vores sådan-gør-du videoer.