Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Spotlys til køkkenet

  Philips spots – diskret design og masser af lys

   

  Philips tilbyder alt fra downlights, påbygningsspots, indbygningsspots og vægspots, så du kan få lige det udtryk, som du vil have i dit køkken.

  Philips unikke LED-teknologi er både godt for miljøet og pengepungen

   

  Med vores spotlights’ unikke LED-teknologi tændes lyset straks, og du får et optimalt flow af lys, der giver et stemningsfuldt og indbydende hjem. Derudover bliver farver også fremhævet, som kan give en følelse af glæde og velvære. Med LED sparer du energi, og derfor også penge. Denne energibesparelse er samtidig også god for miljøet. Derudover har vores LED indbygningsspot en ekstrem lang levetid.

  Indbygningspots oplyser kontorkrog
  Tre indbygningsspots oplyser badeværelse

  Direkte og dæmpbart lys fremhæver dine yndlingsting

   

  Har du et flot familiefoto eller maleri, som du gerne vil fremhæve? Eller en personlig ting, som du ønsker at give noget mere opmærksomhed? Med vores justerbare indbygningsspotlys kan du dreje eller vippe lampehovedet for at fremhæve, lige det du vil. Med en dæmpbar lyskilde kan du også justere lysets intensitet og derved skabe en stemning. Med Warmglow kan du dæmpe lyset fra lyst og funktionelt til indbydende og varmt, for at få en  mere hyggelig og hjemlig atmosfære.

  De mest populære indbyggede spots

   

  Oplev vores mange varianter af indbygningsspots lamper fra Philips Lighting