Du besøger nu hjemmesiden for Philips belysning. Der er en lokaliseret version tilgængelig for dig.
Forslag

  Bordlamper fra Philips

  Skab den rigtige atmosfære med dekorative bordlamper

   

  Bordlamper er et godt værktøj til at få en behagelig mængde lys i store rum, som ellers risikerer at få mørke hjørner eller vægge. Bordlamper kan bruges på mange forskellige måder. De kan eksempelvis anvendes som hjørnelamper, på kommoder eller natbordet. Bordlamper kan derfor også være med at skabe den rigtige stemning i husets rum efter behov. For eksempel kræver natbordet en anden slags belysning, der kan fungere som en læselampe, mens en kommode i stuen kan have brug for en lyskilde, der skaber en behagelig atmosfære en sen aften på sofaen.  På grund af alle de forskeliige behov for belysning, har Philips udviklet en kategori af bordbelysning, der indeholder et overkommeligt udvalg af fleksible, pæne og energibesparende lamper.

  Bordbelysning med integreret LED

   

  Et valg man skal træffe, når man køber en lampe er om den skal have et integreret LED-modul eller en løs lyskilde, der er monteret i lampen. Forskellen på disse to er, at bordlamper med integreret LED-belysning er mere fleksible, når det kommer til lampens design, da der ikke er brug for ekstra plads til lyskilden. Dette gør det også er muligt, at integrere en lysdæmper i armaturet, og det betyder, at du ikke behøver at tænke over, om lyskilden kan dæmpes eller ej.

  Bordlamper med udskiftelig lyskilde

   

  Hvis du selv ønsker at vælge hvilken pære der skal sættes i  din lampe, så er lamper med udskiftlig lyskilde nemme at bruge. Det giver dig blandt andet også mulighed for at vælge, hvor mange watt og hvilken farve lampen skal have. Der er mange valgmuligheder og der er alt for enhver smag og prisklasse!

  De mest populære bordlamper

   

  Udforsk alle bordlamper fra Philips Lighting