Forslag

  Bliv førende inden for
  belysning med belysningstræning

   

   

  Lighting University til dig
   

   

  Lighting University tilbyder en bred vifte af undervisningsressourcer til dem, der gerne vil udvide deres viden om belysning. Med sine mange års erfaring inden for belysning er Philips godt rustet til at bygge bro mellem det nyeste inden for innovation på belysningsområdet og de faktiske løsninger, som belysningseksperter efterspørger.

   

  Lighting University samarbejder med førende eksperter på verdensplan for at sikre, at du får de sidste nye oplysninger og værdifuld inspiration. Du vil helt sikkert finde noget på dette websted, der kan gøre dig klogere.

  Belysningstræning - Vil du lære mere om belysning?

   

  Tjek vores globale hjemmeside, der har over 150 forskellige læringsmoduler inden for belysningstræning lige fra webinarer, videoer, kurser til publikationer og events. Udvid dit kendskab til belysning, når du har brug for det, og tag et af vores kurser for at blive certificeret. Oplev browseren på Lighting Academy, og søg efter emner, der interesserer dig mest, f.eks. LED-belysning, Tilsluttede belysningssystemer, Lys og velvære eller Belysningsteori.

   

  *NB Du vil forlade den side og åbne vore sortiment på engelsk, når du klikker på en af nedenstående knapper.

  Vi taler om

  Belysningswebinarer

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular