Flere brands fra

Forslag

  Fordelene ved intelligent belysning


  Intelligent belysning er en kombination af LED-belysning og informationsteknologi, som giver langt flere muligheder end traditionelle belysningsløsninger, og som takket være fokus på lyskvalitet, effektiv energiudnyttelse og datadrevet indsigt samt muligheden for indsamling og deling af data vender op og ned på vores hverdag.

  Lyskvalitet
  på rette tid og sted

  Perfekt tilpassede løsninger

  Uanset hvilket anvendelsesformål der er tale om, gør LED-belysningsløsninger det muligt at opnå høj lyskvalitet, og vores belysningsløsninger kan tilpasses det konkrete behov via apps og lysstyringssystemer.

  Energi-besparelser
  på op til 80 %

  Bæredygtighed på lang sigt

  Energibesparende LED-belysning og "Internet of Things" giver maksimal energiudnyttelse og optimeret drift. Data fra intelligente belysningssystemer giver indsigt i aktivitetsmønstre, og via fjernovervågning og fjernstyring er det muligt at justere belysningsniveauet og styre, hvornår lyset skal tændes og slukkes.

  Datadrevet indsigt
  baner vejen for de rette beslutninger

  Datadrevet indsigt som udgangspunkt for bedre energiudnyttelse

  Effektiviser driften og få overblik over behovet for vedligeholdelse ved at udnytte de muligheder, som "Internet of Things" giver, i form af intelligente LED-belysningsløsninger med overvågning af strømafbrydelser og måling af forbrug. Hvis belysningssystemet udstyres med sensorer, kan der indsamles data, som giver større viden og understøtter andre vigtige anvendelsesformål.
  connected-lighting

  Få et lille indblik i mulighederne
  ved at bruge to minutter på at se denne video

  Kan belysning være mere end blot belysning?

  Kan en belysningsløsning bruges til at indsamle data?

  Til at få os i den rette stemning?

  Til at registrere vores fysiske tilstedeværelse?

  Og til at effektivisere driften?

  Denne video giver dig svaret.

  Sådan fungerer intelligent belysning

  Intelligent belysning
  giver dig fuld kontrol overalt

  Intelligente belysningsmuligheder i byer

  Se mere

  Innovative Philips-løsninger til bymiljøer

  CityTouch er navnet på Philips' softwareplatform til udendørsbelysning. Den gør det muligt at styre gadebelysning og analysere belysningsdata.

  Innovative Philips-løsninger til detailhandelen

  Med LED-baserede GPS-løsninger til indendørs brug kan du give dine kunder en endnu bedre oplevelse og optimere driften i kraft af ultrapræcise GPS-tjenester.

  Innovative Philips-løsninger med hjælp fra samarbejdspartnere

  Udviklingen går hurtigere og hurtigere, og det er derfor vigtigt at vælge de rette samarbejdspartnere.

  Innovation baseret på "Internet of Things"

  I kraft af vores belysningsløsninger er Philips Lighting en del af det såkaldte Smart City-koncept. Vi bidrager til mere effektiv energiudnyttelse i bygninger og innovative løsninger inden for detailhandelen via tidstro dataindsamling fra sikre, intelligente belysningssystemer og "Internet of Things".