Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Se en øjeblikkelig

  virkning

  PerfectAccent-optik

  Det første indtryk tæller. Vis dine kunder, at du har lige det, de leder efter, med banebrydende spotbelysning. PerfectAccent optik supplerer dine LED-armaturer og skaber en homogen, ensartet belysning med præcise lysstråler. Farverne ser bedre ud, objekterne er mere tiltrækkende, og dine omgivelser bliver mere lokkende.
  Philips armatur med PerfectAccent-reflektorer i veloplyst Edeka-supermarked

  Hvordan kan PerfectAccent hjælpe dig?

   

  PerfectAccent, der fås i en bred vifte af LED-armaturer, leverer fejlfri lysstråler, der forbedrer fornemmelsen og udseendet af ethvert rum.

   

  Udstillingsvinduer springer ud mod kunden takket være ensartede lysstråler, der giver en forbedret opfattelse af farve og tekstur. Det betyder, at objekter straks vises i deres bedste lys.

   

  Hoteller og restauranter får en "wow-faktor" med belysningseffekter, der signallerer komfort og klasse. De ensartede lysstråler har ingen "krusninger" eller forringelser, hvilket får rummet til at føles afbalanceret og luksuriøst.

  Hvordan fungerer PerfectAccent?  

   

  Velkommen til morgendagens teknologi. PerfectAccent optik øger det samlede lysudbytte uden at bruge mere energi ved hjælp af en specialmønstret reflektor.

   

  Den mangefacetterede optik leder lyset fra LED-lyskilderne videre, så der opnås en ensartet og jævn strålespredning. Takket være formens fleksible overfladebehandling er det muligt at kombinere spejlende og matterede reflekterende overflader i dette unikke design.

  Den mønstrede optik viser, hvordan PerfectAccents øger det samlede lysudbytte uden at bruge mere energi.

  Næste generations holdbarhed og refleksionsevne

   

  PerfectAccent-optikken har en særlig "ultraren" belægning, der er specialudviklet til mangefacetterede reflektorsystemer. Den reflekterende belægning er desuden forsynet med et særligt beskyttelseslag, der gør den endnu mere robust. Resultatet? En samlet refleksionsevne på ikke mindre end 98 % – 10 % mere end poleret aluminium!

  Renere og jævnere lysstråler

   

  Den rigtige lysmængde – lige der, hvor du vil have den. Mangefacetterede reflektorer skaber en jævn og ensartet lysfordeling helt uden de forstyrrende gradueringer, som spotlights normalt giver. Læg mærke til den jævne overgang fra strålens midte til kanten.

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

  PerfectAccent optics project a completely clean and uniform beam spread

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

  Conventional LED optics produce perceptible ‘ripples’

  Farver, som glæder og inspirerer

   

  I detailmiljøer vil kunderne gerne vide, præcist hvad de får. PerfectAccent viser produkterne på bedste vis ved at fremhæve deres virkelige farver.

   

  Ensartet lysfordeling eliminerer farve-over-vinkel-afvigelser – et problem, der forringer virkningen af effektbelysning i detailhandlen. Ud over den mangefacetterede reflekterende "honeycomb"-overflade medvirker særlige flade linser (gennemsigtige eller matterede) til at korrigere farvevariation. Det betyder, at objektet gengives mere ensartet.

  Veloplyst detailbutik med Philips PerfectAccent

  Utallige LED-anvendelsesområder

   

  Det er ikke nødvendigt at købe helt nyt lys for at bruge PerfectAccent. Optikken er velegnet til de fleste LED-spotlights og kan benyttes uden at ændre det eksisterende armatur. Strålespredningsmønstrene omfatter smal spotstråle, spotstråle, smal projektørstråle og projektørstråle, som giver dig en bred vifte af effektbelysningsmuligheder.

  En video om StyliD og LuxSpace Accent med PerfectAccent reflektor

  Casestudier

  Downloads

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

   

  Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål