Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Bedre lys,

  lavere strømforbrug

  Energieffektivitet  


  Moderne hvide lyskilder som MASTER CosmoWhite hjælper byer med at vokse. Ikke alene er de mere energieffektive end traditionelle alternativer, men deres rene hvide lys opfattes som værende lysere, end det reelt er. Det betyder, at du kan tilfredsstille offentligheden og samtidigt reducere lysudbyttet med hele 30 %, hvilket sparer kommunale midler.

   

  Gade oplyst med energieffektivt hvidt lys fra Philips

  Kan du blive grøn med hvidt?


  Hvidt lys giver dig en lang række nye måder at spare energi og hjælpe miljøet på. Den højere oplevede lysstyrke ved hvidt lys betyder, at stolpeafstanden mellem armaturer kan øges i nye installationer. Derudover kan du reducere installationshøjden ved renovering ved hjælp af lamper med mindre wattforbrug eller installere lamper med mindre wattforbrug i opgraderinger.

   

  Selv uden at udnytte disse muligheder forbedrer de supereffektive lamper fra Philips bæredygtigheden ved lavere energiforbrug og reduceret CO₂-udledning.

   
  Mindre kan være mere


  Hvidt lys gør det faktisk muligt at reducere lysudbyttet, fordi det opfattes som lysere, end det faktisk er. Denne fordel er allerede anerkendt i de britiske lysstandarder. I Storbritannien må den lovligt påkrævede belysningsstyrke på biveje og stier sænkes med helt op til 30 %, hvis den anvendte lyskilde har en farvegengivelse på 60 eller mere, som det er tilfældet med hvidt lys.
  Høj lysstyrke i gaden med hvidt lys fra Philips

  Hvordan fungerer oplevet lysstyrke?


  Når lysniveauerne er lave, blive stængerne i øjets nethinde mere aktive. De registrerer lettere lyskilder med højere niveauer af blå lysemissioner. Lyskilden afgiver ikke nødvendigvis mere lys, men afgiver et højere niveau af lysfrekvenser, der kan opfanges af det menneskelige øje. Det er det, hvidt lys gør, og derfor har det en højere oplevet lysstyrke.

   

  Bymidte smukt oplyst med hvidt lys fra Philips

  Sammenligning af energiforbrug  


  Vær parat til at spare på strømmen. Bare ved at opgradere en lysinstallation med nye lyskilder kan du reducere energiforbruget med helt op til 43 %. Med en helt ny installation stiger besparelserne til 56 %, og med energieffektiv LED-teknologi er der mulighed for endnu større besparelser.

   

  Hvidt lys i høj kvalitet er derfor løsningen den "grønne kontakt" til udendørs installationer. Den reducerer CO₂-udledningen til et niveau, der tidligere blev anset for umuligt, og skærer betydeligt ned på energiregningerne.

  Mennesker i samtale under hvidt lys fra Philips