Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Hvidt lys

  til din verden

  ComoPolis lyssystemer

  Gør din by et mere behageligt sted om aftenen med CosmoPolis. Denne lampe genererer et rent hvidt lys, som gør omgivelserne pænere og giver en indbydende atmosfære.

   

  CosmoPolis er ikke bare med at tiltrække flere mennesker til bymidten, men det hjælper også med at reducere driftsomkostningerne og minimere CO₂-udledningen. Og da hvidt lys hjælper mennesker med se bedre og skelne farver mere tydeligt, gør CosmoPolis også gaderne mere sikre.

  Mennesker spadserer på en plads, der er veloplyst med hvidt lys fra Philips

  Spar penge

   

  Skift til energivenligt hvidt lys. CosmoPolis er 30-70 % mere energieffektivt end andre traditionelle hvide lyskilder, hvilket betyder, at du skal bruge mindre på elektricitet. Desuden bevarer pærerne deres lysstyrke indtil slutningen af deres lange levetid, hvilket reducerer vedligeholdelses- og udskiftningsomkostningerne.

  Og ikke nok med det. CosmoPolis' lysstyrke betyder, at du kan øge stolpeafstanden mellem armaturerne og derved reducere nyinvesteringen.

  Philips CosmoPolis oplyser effektivt et sporvognsstoppested
  Ydersiden af en bygning oplyst med hvidt lys fra Philips

  Miljøvenlig belysning

   

  CosmoPolis gør det nemmere at være grøn. CosmoPolis bruger 50 % mindre energi end kviksølvdampbelysning, hvilket årligt sparer mere end 100 kg CO₂ pr. lampe. Og dens lange levetid betyder mindre produktion og genbrug, mens den mindre armaturstørrelse reducerer emballage- og transportvolumen.

  Takket være energibesparelsespotentiale er CosmoPolis blevet erklæret et Philips Grønt Flagskib-produkt.

  Porto i søgelyset

  Kommunen Porto i Portugal ville have en miljøvenlig belysning, der kunne sænke energiomkostningerne, reducere vedligeholdelsen og forbedre atmosfæren. MASTER CosmoWhite og MASTER CityWhite var den ideelle løsning. CosmoWhite sparer energi og reducerer CO₂-udledningen, og samtidigt er det blyfrit med et lavt indhold af kviksølv. Armaturerne anvender PrimaVision elektroniske forkoblinger, som har en levetid på 60.000 timer.

   

  Den varme hvide lys har haft en dramatisk effekt på nattestemningen i centrum af Porto. Folk, der sidder ved borde på fortovet, føler sig nu som en del af cafeen i stedet for at være udenfor, og selve pladserne virker større og mere indbydende.

  Fodgængere i en gade oplyst af Philips