Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Gør beboerne

  stolte om aftenen

  Æstetisk forbedring

  Aftenen er det tidspunkt, hvor mange foretrækker at slappe af – og hvor mange nyder omgivelserne på en aftenstur. Giv dem en visuel oplevelse ved at fremhæve det bedste i de bymæssige omgivelser med fleksibelt hvidt lys. Det supplerer både traditionelle og moderne bygninger og giver naturområder et sundt og grønt præg.
  Et projektørsystem med hvidt lys fra Philips giver udsmykningen af det svenske kongeslot i Stockholm et lift

  Effekt godkendt af beboerne

   

  Hvidt lys er ideelt til både dekorativ og funktionel belysning i fællesområder. I en undersøgelse svarede næsten 90 % af deltagerne, at hvidt lys er mere autentisk end traditionelt gult natriumlys. Denne naturlige atmosfære får mennesker til at føle sig hjemme i bymidten og andre steder.

  Mennesker beundrer en statue oplyst med hvidt lys fra Philips
  Veloplyst plads med hvidt lys fra Philips

  Hjælper byer med at vokse

   

  Mange moderne kommuner tager belysning seriøst, og hvidt lys har stigende popularitet blandt dem. Direktøren for Somosaguas Neighbourhood Association i Madrid, Spanien, udtalte: "Belysningen lever op til vores strenge æstetiske krav. Det hvide lys ligger nærmere det naturlige syn, hvilket forbedrer livskvaliteten for vores lokale beboere – og øger samtidigt ejendomspriserne.

  Måling af opfattelsen af lysfarve

   

  Hvidt lys er en kæmpe forbedring af den traditionelle belysning – men tag ikke bare vores ord for det. I en EVALUM* feltundersøgelse udført i Lyon, Frankrig i 2005, undersøgte man deltagernes foretrukne belysningstyper. Studerende, der boede på INSA-campus, og beboere i byens ‘sjette distrikt’ blev bedt om evaluere forskellige lyskilder.

   

  Resultaterne viste, at folk tydeligvis foretrak lamper med varmt, hvidt lys med en farvetemperatur på 3000 K. Tilfredsheden med disse lamper var højere end med de gule højtryksnatriumlamper og kolde hvide lyskilder (4000-4200K spektrum).

   

  * EVALUM: Evaluation de lumieres urbaines pour un eclairage durable (Bedømmelse af lyskilder til bæredygtig belysning).