Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Løsninger skabt

  til netop jer

   

   

  Hvorfor vælge Philips?

  Philips hjælper jer med at opnå mere ved at finde ind til hjertet af jeres organisation. Vi begynder med at afgrænse jeres virksomheds udfordringer og mål for bæredygtighed, samt at finde ud af, hvorfor jeres organisation skiller sig ud. Baseret på stor erfaring inden for sundhedssektoren og adgang til de nyeste løsninger kan vi identificere den mest passende belysningsløsning til netop jer.
  Billedbehandlingsrum oplyst med Philips' hospitalsbelysning.

  Vi forenkler udvælgelsesprocessen

  Det kan være en tung opgave at skulle vælge mellem så mange forskellige belysningsmuligheder. Her kommer Philips' evne til at forenkle udvælgelsesprocessen til gavn for jer. Vi afgrænser de mest egnede lyssystemer for jer og rådgiver med upartisk information om deres egenskaber, omkostninger og energibesparelsespotentiale. Og for at gøre det hele endnu lettere på sigt, sørger vi for vedligeholdelsen lige fra starten.
  En læge og et barn leger med lys.

  Én leverandør – én pakke

  At udvælge et bæredygtigt lyssystem kan være en kompliceret proces. Vi gør det nemmere ved at levere den samlede pakke. Philips tager hånd om hele processen, lige fra projektering til transport, installation og finansiering af jeres nye hospitalsbelysning.

   

  Ved at lægge hele løsningen over på én leverandør sparer I tid og penge på administration – og ved at vælge Philips har I mulighed for at vælge udvidede garantier med ekspertsupport.  Vi tilbyder også læringsprogrammer til at uddanne jeres medarbejdere og maksimere potentialet af jeres belysningssystem.

  Læger bærer på en patient under Philips-hospitalslys.

  Philips' fire trin

   

  For at få det optimale ud af jeres nye belysningssystem udnytter vi al vores ekspertise og erfaring gennem hele projektets udførelse. Denne proces består af fire trin:

  Et veloplyst hospital takket være Philips' hospitalsbelysning.
  Planlæg: Gennem en række projekteringsmøder afgrænser vi jeres ambitioner og mål. Undervejs ser vi nærmere på mulighederne for at skabe en bæredygtig og innovativ arbejdsplads via de nyeste belysningsteknologier.
  Design – På dette trin udfører vi en vurdering af jeres aktuelle situation, før vi fremsætter forslag til energibesparelser.
  Byg – Når vi er blevet enige om en løsning, sørger Philips for professionel levering og installation af belysningsløsningen.
  Administrer – Efter jeres ønsker og behov kan vi overvåge, vedligeholde og opgradere jeres grønne hospitalsbelysning, når I ønsker det.

  Vores mission er at forbedre menneskers helbred og velvære globalt

  Innovation handler om at ændre verden. Hos Philips arbejder vi på at gøre verden til et sundere og mere bæredygtigt sted via teknologisk innovation.

   

  Vores mission er at øge livskvaliteten for tre millioner mennesker om året frem til 2025, og to centrale dele i dette er øget bæredygtighed i sundhedssektoren og hjælp til patienter, sundhedspersonale og samfundet.

   

   

  Bedre livskvalitet