Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  En sund fremtid
  for patienter, personale og verden

   

   

  En grøn sundhed

   

  Bæredygtig sundhed handler ikke kun om at hjælpe miljøet. Det handler om at skabe en lysere fremtid for patienter, plejepersonale og endda aktionærer.

   

  Omkostningseffektiv og miljøvenlig belysning har en stor fremtid. Energibesparende belysningssystemer kan hjælpe dig med at tage højde for effekten af hurtigt stigende eludgifter. Og med belysningssystemer på hospitalet, som er baseret på innovation, kan du holde trit med patienternes skiftende behov og fremskridtene inden for medicinsk teknologi.

  Bæredygtige hospitaler

  Hvorfor være grøn?

  Hjælp til personale og patienter

  Belysningen kan være med til at tiltrække og fastholde værdifulde medarbejdere ved at skabe et behageligt og effektivt arbejdsmiljø. Det kan endda forbedre personalets indsats. Undersøgelser viser, at den mentale funktion og hukommelsen forbedres med op til 25 % i veloplyste miljøer med dagslys.

   

  Det er også en fordel for patienterne, da en beroligende atmosfære er med til at gøre dem trygge. Undersøgelser viser, at den rette belysning kan øge patienternes søvn med 8 %. Og med de penge, du sparer ved energieffektiv belysning, kan du investere i udstyr, der sikrer en bedre behandling.

  Læge undersøger en patient på Catharina-hospitalet

  Vidste du det?

  Grønne bygninger kan spare op til 30 % i forhold til traditionelle
  Besparelser – grønne bygninger i forhold til traditionelle lovmæssige bygninger
  Bedre oplyste miljøer kan forbedre hukommelsen og den mentale funktion med op til 25 %
  Mental funktions- og hukommelses- forbedring i bedre oplyste miljøer med dagslys
  Op til 10 gange det beløb, du investerer, ved at tilføje en bæredygtighedsbudget på 2 % til bygninger
  Tilbagebetalingen opnået ved at tilføje et 2 % bæredygtighedsbudget  til bygninger

  Ved at føje et 2 % bæredygtighedsbudget til bygningerne kan du forvente en tilbagebetaling på op til 10 gange det beløb, du investerer.   

  Forretningsfordele

  Bedre økonomi via grøn teknologi

  Tilpasning af bæredygtig teknologi kan hjælpe dig med at opnå en række forretningsmål. Grønne bygninger sparer op til 30 % energi sammenlignet med traditionelle bygninger, hvilket reducerer driftsomkostningerne og frigør midler, der kan bruges andre steder.  Bæredygtige virksomheder er statistisk mere succesrige, og deres indre værdi stiger med op til 16 %.

   

  Desuden gør det underværker for dit brandimage at skabe en grøn hospitalsbygning. Bæredygtig teknologi hjælper dig til at opfylde virksomhedens mål for socialt ansvar, og du kan få grøn certificering fra din kommune.

  En sygeplejerske tager sig af en ældre dame i en oplyst gang