Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Større stadionoplevelser 

  for fansene

  Sportsbelysning med ArenaExperience

   

  På et spillested er den rigtige belysning altafgørende. ArenaExperience gør hele forskellen mellem en gennemsnitlig kamp og en sindsoprivende begivenhed på alt fra mindre sportsstadioner til de helt store multievent-arenaer.

   

  Klar sigtbarhed på banen giver spillerne de optimale forhold for en performance i særklasse. Og blændingsfri belysning gør, at kameraerne kan indfange kampens forløb og publikum nemt kan følge med. Arkitektonisk belysning øger atmosfæren og tiltrækker besøgende, hvilket genererer omsætning. Den intelligente lysstyring sænker driftsomkostningerne.

   

  Summa summarum: ArenaExperience forvandler jeres spillested til en underholdningscentral i verdensklasse. 

  Belysningssystem på patientstuer
  Belysningssystem på patientstuer

  Jeg er meget glad for at samarbejde med Philips om at opføre det optimale miljø for vores publikummer at nyde Chelseas kampe i. Chelsea Football Club tænker igen innovativt, og vi ser frem til mange mindeværdige kampe på Stamford Bridge under den nye projektørbelysning."

   

  – Ron Gourlay, direktør for Chelsea FC

  På banen

   

  Spilleområdet er der, hvor magien finder sted, men det kræver den helt rette belysning at gøre sportsbegivenheden til en god oplevelse for alle. For meget lys kan forstyrre spillerne, og for lidt kan gøre det svært for publikum at følge med.

   

  Med ArenaVision LED-projektørbelysning kan I vælge det helt rigtige lysniveau til en bestemt begivenhed og gøre alle fans – både på stadion og hjemme i stuerne – glade. Flimmerfri projektører gør det muligt for kameraerne at indfange og gengive kampens højdepunkter i slowmotion. Lysindstillingerne kan skiftes øjeblikkeligt ved et tryk på en knap, og på den måde kan I skabe den rette stemning til livemusik og lignende events.


  Udendørsstadion oplyst med Philips-sportsbelysning.
  Indendørs sportsarena oplyst med Philips-sportsbelysning.

  ArenaVision LED-projektører

   

  Er du klar til en enestående sportsbegivenhed? ArenaVision LED-belysning af sportsbanen giver fremragende lys og sigtbarhed, effektiv varmestyring og en lang levetid.

   

  ArenaVision LED-projektørerne er udviklet specielt til idrætsanlæg og multifunktionsbelysning og kan dæmpes, omkonfigureres og tændes eller slukkes ved et tryk på en knap. De kan integreres med audiovisuelle systemer og giver avancerede belysningseffekter, og deres rolige lys gør det muligt at optage i slowmotion med HD-kameraer.

   

  Få flere oplysninger
   

  I sportsarenaen

   

  Belysning til butikker og hotel-/restaurantbranchen kan skabe nye muligheder på jeres stadion. Tiltræk kunder i butikken, og henled deres opmærksomhed på varerne for at fremme salget. Skab en behagelig belysning på hotelværelser med lys, der er tilpasset sponsorens farver. Dette skaber den rette atmosfære til pressekonferencer, møder og selskaber.

   

  Facade- og arkitektonisk belysning kan forbindes til banebelysningen og dermed skabe en koreograferet belysningseffekt. Spændende visuelle effekter får publikum til at blive længere og videregive oplevelsen til venner og familie.

   

  Attraktiv arkitektonisk belysning fra Philips i Friends Arena i Sverige.
  Det olympiske stadion i Guangzhou, Kina med Philips-belysning.

  Omkring sportsarenaen

   

  Med avancerede belysningssystemer er der flere fordele: besparelser, øget sikkerhed og en spændende stemning, allerede inden gæsterne er trådt ind på spillestedet. Få de besøgende til at føle sig trygge på parkeringspladsen med klare, energibesparende LED-lyskilder. Vis dem vejen til arenaen fra nærmeste station vha. enkle armaturer med minimal vedligeholdelse. Tiltræk deres opmærksomhed på afstand med en LED-facadebelysning, der forvandler jeres spillested til en seværdighed.

  Ny belysning, der sidder lige i kassen

  Ghelamco Arena, KAA Gents stadion

   

  Philips hjalp KAA Gent til en topplads i ligaen ved at installere den nyeste LED-facadebelysning på deres 20.000-sæders stadion. På ydersiden af bygningen er der installeret en halv million LED'er, som giver en fantastisk belysning med krusninger, ind- og udtoninger, sekvenser, stroboskopiske effekter og eksplosioner.

  Casestudier

  Hvordan kan vi
  hjælpe dig med
  vores tjenester?

  Philips tilbyder samlede end-to-end-tjenester, der vil hjælpe dig med en række opgaver og minimere risikoen ved din investering. Vores tjenester fås separat eller kan kombineres i en skræddersyet pakke, der giver en koordineret totalløsning.

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

   

  Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål