Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Forvandle 

  butikker til historier

  AmbiScene

  fleksibel belysning til detailmiljøer

  AmbiScene åbner nye døre for detailhandlende. Den fleksible belysning giver dig endeløse nye måder at tiltrække kunder på og inspirere dem til at vende tilbage. Skræddersyede belysningseffekter kan afspejle dit mærke og hjælpe besøgende med at finde vej. Og med et tryk på en knap kan AmbiScene ændres for at tilpasses nye kollektioner og temaer.
  Skabelse af et attraktivt detailmiljø med Philips AmbiScene-belysning

  Forbedring af kundeoplevelsen

   

  AmbiScene-belysning kan forbedre hvert skridt på kundens rejse. Fang opmærksomheden med fascinerende facader. Byd dem velkommen med en indbydende stemning. Led dem hen imod varer med raffinerede effekter. Få dem til at se godt ud i prøverummet, og efterlad dem med dejlige minder ved kassen.

   

  Butiksvindue i Markenstore, Tyskland, oplyst med Philips AmbiScene

  Casestudier

  Anvendelse af AmbiScene

  Det kræver teamwork at skabe en AmbiScene-løsning. Processen kan involvere eksperter inden for marketing, konsulenter inden for detailhandel, arkitekter, belysningsdesignere, teknikere, butikspersonale og medarbejdere fra Philips. Det starter med et koncept, der afspejler strategien for dit mærke. Denne idé omsættes derefter i et kreativt design af en belysningskonsulent.


  Dit AmbiScene-design føres derefter ud i livet med de sidste nye lamper, armaturer og lysstyringer. Med Philips-belysningsteknologi kan stort set alle de idéer, du kan forestille dig, realiseres. Og takket være vores intuitive grænseflader kan du nemt tilpasse og justere stemningen i butikken til forskellige lejligheder

  Philips AmbiScene-belysning skaber en unik kundeoplevelse i Shoebaloo-skoforretningen i Amsterdam, Holland

  Inspireret af AmbiScene

   

  AmbiScene er ikke et belysningsprodukt. Det er en serie fleksible, dynamiske belysningsystemer, der understøtter din strategi for detailhandel på kreative, spændende måder. Fordi AmbiScene-lyskilder kan integreres med andre teknologier, kan de bruges til at skabe interaktive installationer, som kunder elsker.

   

  Modeforretning oplyst med AmbiScene-belysning fra Philips

  Downloads

  AmbiScene-brochure

  pdf 15,5 MB

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

   

  Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål