Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  StoreWise

   

  LED-supermarkedsbelysning

  Intelligent supermarkedsbelysning

  Supermarkedsbelysning handler om at opnå den rette balance mellem energieffektivitet og besparelse samtidig med, at kunderne får en mindeværdig oplevelse. Med opkoblet StoreWise-belysning til detailmiljøer får du alle tre ting. Ud over den attraktive LED-belysning, der reducerer energiomkostninger, giver det medfølgende lysstyringssystem og softwaren yderligere energibesparelser uden at gå på kompromis med kundeoplevelsen for at øge salget og styrke dit brand.

   

  StoreWise er en fremtidssikret platform med en fuldstændig unik løsning til dit supermarked. Den hjælper med at optimere dine produkters udseende og skaber den rette atmosfære for kunderne samt viser dem vej gennem butikken – kun ved hjælp af lys. StoreWise er nem at installere og giver dig mulighed for at konfigurere belysning og dæmpningstidspunkter ved hjælp af vores brugervenlige app.

  Intelligent supermarkedsbelysning – energibesparende armaturer med centraliseret lysstyring og brugervenlige apps
  for at følge dagslysets rytme og fremhæve særlige steder i supermarkedet i forbindelse med kampagner eller arrangementer. Få øjeblikkelig adgang til fordelene ved opkoblet belysning til detailmiljøer ved hjælp af fleksible pakker, der kombinerer energibesparende armaturer med centraliseret lysstyring og brugervenlige apps.

  StoreWise – oversigt over fordelene

  Få forbipasserende til at stoppe op foran din butik, og øg salget med Philips Lightings StoreWise LED-belysning til frugt og grønt
  Spar energi

  Giv kunderne en mindeværdig oplevelse

  Få forbipasserende til at stoppe op foran din butik – og komme igen – med en indbydende atmosfære og produkter, der altid fremstår i deres bedste lys

  Spar energi

  Spar energi

  Spar yderligere 35 % på energi med et opkoblet dæmpningssystem – ud over de besparelser, du opnår ved at skifte til LED-belysning.

  Spar energi

  Få fuld kontrol over supermarkedsbelysningen

  Skift nemt belysningskonfiguration eller -tidsplan, og se status på lyssystemet i mobilappen via den trådløse styring.

  Spar energi

  Er din virksomhed fremtidssikret?

  Øg effektiviteten ved at integrere supermarkedsbelysning med bygningsstyringssystem, og tilføj nemt nye butikker til systemet, efterhånden som din virksomhed vokser.

  Mulighederne med StoreWise

   

  StoreWise er et LED-belysningssystem til supermarkeder, som du kan vælge at installere i én eller flere butikker. Energibesparelserne bliver kun større i takt med, at du tilføjer ekstrafunktioner som f.eks. udnyttelse af dagslys, belysningsplanlægning og bevægelsessensorer.

  Sådan fungerer StoreWise

  StoreWise består af værktøjer, der gør det nemt at få det optimale ud af dit belysningssystem.
  Få forbipasserende til at stoppe op foran din butik, og øg salget med Philips Lightings StoreWise LED-belysning til frugt og grønt
  StoreWise-grænseflade

  StoreWise-grænseflade
  Mobilappen giver mulighed for at oprette og redigere forudindstillinger og tidsplaner samt kontrollere status og vælge forudindstillinger manuelt.
  Dry contact-enheder

  Lysstyring
  Med lysstyringen kan du anvende opkoblet dæmpning, tidsplanlægning og zoneinddeling, og ved hjælp af integrationsenheder kan du oprette forbindelse til belysningssystemet via tredjepartssystemer til blandt andet sikkerheds-, aircondition- og bygningsstyringssystemer.
  Sensorer

  Sensorer
  Med sensorer er det muligt at registrere aktivitet og enten dæmpe eller skrue helt op for lyset.
  LED-armaturer

  LED-armaturer
  Vi tilbyder et komplet udvalg af LED-armaturer til detailmiljøer, herunder effekt-, lineær og almen belysning.
  Belysningsvarianter til friske fødevarer

  Belysningsvarianter til friske fødevarer
  Gør maden mere indbydende, og reducer madspild med Philips Lightings armaturer og belysningsvarianter til friske fødevarer.

  Casestudier

  Kontakt os

  Kontakt vores lokale kontaktcenter
  for at få svar på eventuelle spørgsmål. 

  Få mere at vide om vores belysningssystemer til StoreWise