Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  PerfectScene – Dynamisk vinduesbelysning

   

  Fængende dynamisk belysning til dine butiksvinduer  

  Dit butiksvindue er din femsekunders salgstale til forbipasserende. Med PerfectScene til butiksvinduer får du forbipasserende til at stoppe op foran din butik. Det er dokumenteret, at skiftende lyskonfigurationer i butiksvinduer øger antallet af kunder i butikken.
   
  Undersøgelser viser, at når belysningen i et butiksvindue ændres, reagerer kunderne på det; faktisk standser 11 % flere forbipasserende, og op til 19 % flere besøger butikken.* Med PerfectScene-belysning til butiksvinduer kan du optimere din butiksfacade i form af dæmpbare lyskilder, som er skabt til at fange forbipasserendes opmærksomhed. Og takket være den centraliserede styring af alle dine butiksvinduer og udstillinger har det aldrig været nemmere at skabe den perfekte butiksoplevelse.
  * Undersøgelse foretaget af EIT Digital, Politecnico di Milano og Philips At Eral55.
  Dynamisk Philips Lighting-belysning i butiksvinduet hos Eral 55

  PerfectScene Dynamic Window – oversigt over fordelene

  Philips Lightings PerfectScene – Dynamic Window, der får forbipasserende til at standse foran din butik
  Spar energi

  Få flere forbipasserende til at stoppe op foran din butik

  Øg salget i din butik ved hjælp af skiftende lyskonfigurationer, der fanger forbipasserendes opmærksomhed og øger antallet af kunder i butikken. 

  Spar energi

  Fang folks opmærksomhed med belysningseffekter

  Fremhæv dine centrale produkter, så kunderne hurtigt får øje på dem – og skab forskellige effekter ved at sammensætte produkter fra vores udvalg af dæmpbare armaturer til effektbelysning.

  Spar energi

  Imponer kunderne med nye udstillinger

  Få fuld kontrol over flere forskellige butiksvindue- og displaybelysninger via ét nemt lysstyringssystem. Du kan endda hurtigt lave dine egne belysningskonfigurationer i en app på din smartphone.

  PerfectScene Dynamic Window – oversigt over fordelene

   

  Med PerfectScene Dynamic Window får du mulighed for at udnytte lysets evne til at gøre dine udstillinger mere iøjnefaldende og din butik mere attraktiv.

  Sådan fungerer PerfectScene


  PerfectScene er en kombination af markedets førende spor- og indbygningsarmaturer og et skalerbart lysstyringssystem. Vælg de specifikke komponenter, der passer bedst til din butik og dine behov, og skab dit eget dynamiske butiksvindue med spændende lyseffekter, der får forbipasserende til at stoppe op foran din butik.
  Philips Lightings trådløse intuitive lysstyringssystem Dynalite

  Lysstyringssystemet Dynalite

  Med sin intuitive og brugervenlige grænseflade giver denne trådløse enhed dig mulighed for at opdatere digitalt indhold i realtid med op til 16 dynamiske belysningskonfigurationer til dit butiksvindue.
  TrueFashion – lys i topkvalitet og miniatureformat

  TrueFashion

  Disse armaturer har en meget smal stråle, som er velegnet til at fremhæve produkter i butiksvinduet og henlede opmærksomheden på bestemte varer.
  Philips Lightings StyleID er LED-lyskilder med høj lyskvalitet til dynamiske udstillinger i butiksvinduer

  StyleID

  Modulopbygget design, justerbar stråle og integreret dæmpning – StyleID giver maksimal fleksibilitet til de skiftende udstillinger og belysningsbehov i dit butiksvindue.

  Casestudier

  Kontakt os

  Kontakt vores lokale kontaktcenter
  for at få svar på eventuelle spørgsmål. 

  Se alternative belysningssystemer til din butik