1. Suverænt ensartet lys

De præfabrikerede OneSpace-stofpaneler har indbyggede, skjulte LED-lyskilder og skaber et hvidt lys fra loftet. De leverer en fremragende, ensartet lysfordeling og giver en forbedret dagslysoplevelse, der gør dem fantastiske til arbejds- og opholdsbelysning. Resultatet er et smukt og ensartet dæmpbart lys.
De præfabrikerede OneSpace-stofpaneler har indbyggede LED-lyskilder og skaber et hvidt lys fra loftet.

2. Nye designmuligheder

Åbn op for nye minimalistiske designmuligheder med de præfabrikerede OneSpace-lyspaneler. De er kun 120 mm og kan monteres på væggen eller i loftet, hvor de skaber unikke udstillinger i butikken, på hotellet eller restauranten eller på kontoret.  
Minimalistiske lyspaneler, der kan monteres frithængende eller i loftet for at skabe en unik indretning

3. Sanseforbedring

De præfabrikerede OneSpace-lyspaneler forskønner ikke alene indretningen, de øger dit indtryk af den. De udsender et klart, ensartet og blændingsfrit LED-lys, der fjerner skygger fuldstændigt, så du kan se ting tydeligere og i det rette lys. Lyspanelerne forbedrer oven i købet akustikken i rummet ved at absorbere generende lydrefleksioner.
Gør oplevelsen af det belyste område større med præfabrikerede OneSpace-lyspaneler, og se ting i deres rette lys

4. Bare smartere

Loftspanelet er udviklet til at kunne integreres perfekt med dit bygningsstyringssystem. De præfabrikerede OneSpace-lyspaneler er klar til installation samt nemme at installere og vedligeholde.
De præfabrikerede OneSpace-lyspaneler er udviklet til at integreres perfekt med dit bygningsstyringssystem

5. OneSpace-loftsbelysning i specialmål

De præfabrikerede lyspaneler fås i standardstørrelser og kan kombineres til indretninger under 100 m². Hvis indretningen er større end 100 m², bør du kontakte os for yderligere oplysninger om vores lyspaneler i specialmål.
Vi tilbyder også OneSpace-paneler i specialmål.