Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Indendørs positionering 

   

  Perfekt belysning og præcis placering

  En personlig oplevelse til kunderne – indsigt til dig

  Smartphones giver allerede et væld af brugbare oplysninger. Med apps og services fra Philips Indoor Positioning, kan du gøre indkøbsoplevelsen endnu bedre, mens du forbedrer din butiks ydeevne.

   

  Giv dine kunder en bedre oplevelse i din butik, ved hjælp af lokalitetsbaseret markedsføring og wayfinding. Med wayfinding guider smartphonen kunderne direkte til hvad de leder efter, samtidig med at der indsamles data, der giver indsigt i effektiviteten af markedsføringen i butikken. Derudover øger wayfinding personalets effektivitet, så opgaver som genopfyldning og ordrehåndtering lettes.

  Indoor Positioning – oversigt over fordelene

  Spar energi

  Giv en personlig oplevelse

  Uanset hvor i butikken kunderne befinder sig, kan de bruge deres smartphone til at finde det produkt, de søger, hvilket gør butiksoplevelsen let og behagelig. 

  Spar energi

  Forlæng den tid, kunderne bliver i butikken, og giv nye grunde til at købe

  Med lokalitetsbaserede reklamer og meddelelser på deres smartphone er kunderne mere engagerede, og der er større sandsynlighed for, at de bliver længere i butikken og køber noget.*

  Spar energi

  Forbedret ydeevne

  Indoor Positioning leverer lokalitetsdata til at optimere butiksindretningen og flowet gennem butikken, samt evaluere effektiviteten af markedsføringen baseret på kundernes brug af butiksarealet.

  Spar energi

  Øg produktiviteten

  Øg medarbejdernes effektivitet med nøjagtige realtidsdata, der hjælper dem med at løse problemer, genopfylde vareudstillinger, håndtere ordrer og yde lokalitetsbaseret support.

  Spar energi

  Beskyt kundernes privatliv

  Vores system hverken anmoder om, indsamler eller opbevarer personlige oplysninger, og mobilenheders placering logføres anonymt.

  * Baseret på forskning fra flere forskellige butiksejere og lokalitetsbaserede udbydere

  Mulighederne med Indoor Positioning

   

  Vores Indoor Positioning forvandler din butiks belysningsnet til en datadelingsinfrastruktur.

  Sådan fungerer Indoor Positioning

  Philips' Indoor Positioning anvender LED-belysning med synlig lyskommunikation (VLC) og butikkens egen dedikerede mobilapp. Når en bruger har downloadet og åbnet appen på sin mobilenhed, kan appen opfange en unik kode fra hvert armatur, der deler sin placering meget præcist på et digitalt kort over butikken. Kunden eller medarbejderen kan nu bruge appen til at navigere rundt i butikken, finde en bestemt vare på hylden og få lokalitetsbaserede tjenester på stedet.

   

  Belysningssystemets software kan opdateres efter enhver butiksindretning, ændring i lagerbeholdningen eller andre butiksspecifikke oplysninger. Indoor Positioning kræver ingen yderligere installationer, vedligeholdelse eller strøm.

  Philips' Indoor Positioning har et softwareudviklingssæt til både iOS og Android samt cloudtjenester, som forhandlere eller appudviklere kan bruge til at integrere deres placeringsløsninger i mobilapps og dermed få lokalitetsbaserede tjenester på ingen tid.

  Oplysningerne fra Indoor Positioning lagres i cloudtjenesten, så butiksejerne kan få indsigt i kundernes bevægelse gennem butikken, hvor de opholder sig, og hvad de foretager sig på det sted – og dét giver mulighed for at optimere og forbedre kundeoplevelsen.

  App til indendørs navigation – teknologi til synlig lyskommunikation – cloudtjenester – indsigt i kundeadfærd | Infografik
  Philips Lighting samarbejder med globale teknologiske nytænkere om at hjælpe butiksejere med at forvandle kundeoplevelsen ved hjælp af indendørs navigation

  Location Lab-partnerprogrammet

  Vi samarbejder med en række innovative teknologivirksomheder om at hjælpe dig med at forvandle kundeoplevelsen i butikken ved hjælp af Indoor Positioning.
  Philips Lightings YellowDot-program certificerer konkurrenters LED-armaturer til brug med vores teknologi til indendørs navigation

  YellowDot-programmet

  Alle producenter af LED-armaturer har mulighed for at teste, om deres armaturer er kompatible med vores teknologi til Indoor Positioning via vores YellowDot-program.

  Casestudier

  Kontakt os
  Kontakt vores lokale kontaktcenter
  for at få svar på eventuelle spørgsmål. 

  Se alternative belysningssystemer til din butik