Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.

Markører med induktiv strømforsyning

Vores opkoblede LED-markørbelysning er baseret på induktiv strømoverførsel – en banebrydende og energibesparende teknologi, der trækker strøm trådløst via et indlejret kabel og gør det muligt at forsyne 2,5 km kabel med én strømforsyning, hvilket er over tre gange så meget som et kablet system.
Reducer de samlede ejeromkostninger med LED-markørbelysning med induktiv strømforsyning

Aktivt orienteringslys på veje

Intelligent lysstyring, der giver mulighed for at kommunikere trådløst med mikroprocessoren i hver lyskilde. LED-markørbelysning kan programmeres til at forblive slukket, dæmpes, blinke, lyse i rækkefølge eller skifte farve for at advare bilister om ændrede trafikforhold.
Styr LED-markørerne med induktiv strømforsyning individuelt, og øg sikkerheden

Kraftfuld sikkerhedsbelysning

Lysende markører kan ses på længere afstand end passive reflekser, og det øger trafiksikkerheden. Når de placeres i bilisternes synsretning, gør de orienteringen intuitiv i form af fokuserede lysstråler, der indikerer vognbanen klart og tydeligt i regn, tåge, dagslys eller mørke.
Øg synligheden under alle vej- eller tunnelforhold med LED-markørbelysning

Nem installation og vedligeholdelse

Markører med induktiv strømforsyning er sikre at installere, udskifte og vedligeholde af fagfolk, der ikke nødvendigvis er elektrikere, hvilket sparer dig penge og effektiviserer servicearbejdet. Markørerne har lang levetid og er vandtætte, robuste og højtydende, selv i ekstreme omgivelser.
LED-markørbelysning er robuste samt nemme at installere og vedligeholde.

Intelligent lysstyring og diagnosticering

Så snart de er tilkoblet, kan du fjernovervåge hver LED-markør enkeltvis og modtage advarsler og rapporter via et relæ eller en SCADA-grænseflade, hvilket giver mulighed for at forudse fejl og løse problemer hurtigere.
Den opkoblede lysstyring og diagnosticering effektiviserer fejlfindingen i LED-markørsystemet