Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.

1.

Konfigurer en række belysningszoner, der passer til netop dit parkeringshus, og konfigurer dem til at skrue op automatisk, når der registreres fodgængere eller biler, og til at skrue ned efter et stykke tids inaktivitet. Specifikke zoner, dæmpningsniveau, varighed og ventetid indstiller du selv, og de kan ændres på et senere tidspunkt.
Klik for at forstørre

2.

Når der registreres fodgængere, oplyses passagen foran dem til 100 % lysstyrke for at sikre trygheden og komforten for de besøgende. Idet fodgængerne forlader belysningszonen, dæmpes lyset til et baggrundsniveau på 20 % for at spare energi.
Philips Lightings GreenParking: Optimer belysningen i parkeringsanlægget til fodgængere ved hjælp af bevægelsessensorer og zonedæmpning

3.

Når der kører biler gennem parkeringsanlægget, skrues der op for lysstyrken til 100 % af hensyn til manøvrering og sikkerhed. Når der ikke længere registreres bevægelse, dæmpes belysningen efter en forudindstillet forsinkelse.
Philips Lightings GreenParking: Optimer belysningen i parkeringsanlægget til bilister ved hjælp af bevægelsessensorer og zonedæmpning