Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.

Intelligent belysning 

Hvert armatur har en integreret sensor og kan oprette forbindelse til et kablet eller trådløst netværk, hvilket giver mulighed for dataindsamling og -overførsel. Dette giver en dataindsamlings- og analyseinfrastruktur, der rapporterer om status for lyspunkter og giver brugsindsigt, mens de åbne API'er muliggør integrering med andre opkoblede bygningssystemer, f.eks. airconditionsystemet.
Philips Lightings opkoblede belysning InterAct Office hjælper dig med at skabe en opkoblet arbejdsplads

Dataanalyse 

Få fuld kontrol over kontorbelysningen fra en central position, og fjernovervåg lyskildernes ydeevne i det centrale dashboard. Sensorerne rapporterer anonyme data om tilstedeværelse af medarbejdere, energiforbrug, dagslys m.m. Disse data analyseres med henblik på at optimere pladsudnyttelse, kontorlayout, belysning, rengøring og airconditionsystemer og dermed øge effektiviteten samt reducere omkostningerne.
Philips Lightings opkoblede belysningssystem InterAct Office omfatter styringssoftware og analyser til at give mulighed for databaseret beslutningstagning

Personlige arbejdsmiljøer

Understøt medarbejdernes engagement og produktiviteten med lokalitetsbaserede tjenester via smartphone-apps og synlig lyskommunikation (VLC). VLC-datastrømme er usynlige for vi mennesker, men kan opfanges af smartphonekameraer, hvilket gør visse aspekter af arbejdet nemmere og mere fleksible, f.eks. rutevejledninger på arbejdspladsen samt brugerdefineret aircondition og belysning.
Philips Lightings opkoblede belysningssystem InterAct Office giver mulighed for rutevejledninger på medarbejdernes smartphones samt personlige arbejdsmiljøer