Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.

1. Én by, én platform

CityTouch er et softwarebaseret styringssystem til din bys opkoblede belysningsinfrastruktur. Ved hjælp af et nemt centraliseret dashboard kan du fjernstyre din bys opkoblede gadebelysning og systemer sikkert via dit foretrukne netværk, herunder standardmobilnetværk.
Én by, én platform

2. Synlighed og styring

CityTouch connect-appen viser status for hvert lyspunkt på et kort i nær-realtid med advarsler i tilfælde af afbrydelser. Det er muligt at fjernjustere eller forudindstille lysniveauer for alle opkoblede gadelygter med sikkerheden i top, og du kan fjernovervåge energiforbruget for hvert lyspunkt og dermed bekræfte energiregningen.
Synlighed og styring

3. Stor portefølje over tilslutningsmuligheder

CityTouch er et end-to-end-system til styring af gadebelysning, der understøtter både nye løsninger og eftermonteringsløsninger. Den eksisterende gadebelysning kan gøres CityTouch-kompatibel ved hjælp af et CityTouch-stiksæt (EU) eller stikpunkt (USA/New Zealand/Australien), mens CityTouch Ready-partnerprogrammet giver certificererede leverandører mulighed for at tilbyde kompatible armaturer, hvilket resulterer i en fuldt åben platform, der er endnu mere effektiv, fleksibel og nem at tilpasse til dine krav.
Leverandør-uafhængig

4. Arbejdsgange

CityTouch workflow-appen forbedrer lyskildernes effektivitet i form af arbejdsgange, der strømliner vedligeholdelsesarbejdet. Send nøjagtige arbejdsanmodninger til vedligeholdelsesteamets mobilenheder, og se status centralt. Derudover kan du planlægge vedligeholdelsesarbejdet mere effektivt ved at lokalisere de armaturer, der nærmer sig slutningen af levetiden, og dermed udskifte disse på forhånd.
Arbejdsgange

5. Indsigt      

CityTouch workflow-appen hjælper dig med at afdække nye muligheder for at optimere driften og spare penge ved hjælp af hurtige rapporter, detaljerede datavisualiseringer og analyser, der viser status på byens belysningssystem.
Indsigt