Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.

Cloud-dashboard

Overvåg systemets ydelse og tilstand, uanset hvor du er, samt konfigurer og administrer dine lyskilder på afstand – uden behov for software eller servere. Det eneste, du skal bruge, er ActiveSite-gatewayen og en computer eller tablet med internetforbindelse.
Med cloud-dashboardet i ActiveSite kan du fjernstyre dit Philips Color Kinetics-belysningssystem

Fjernovervågning og -vedligeholdelse

Sammenkæd alle dine lyskilder, herunder armaturer, strømforsyninger og controllere, og få øjeblikkeligt overblik over netværkets tilstand. I tilfælde af problemer får teknikerne besked via automatiske statusmails. Enhedskonfigurationer og firmware fjernopdateres, efterhånden som der udgives nye versioner, hvilket minimerer omkostninger som følge af nedetid og vedligeholdelse.
ActiveSite giver mulighed for centraliseret fjernovervågning, uanset hvor du er, og automatiske software- og firmwareopdateringer af din arkitektoniske Philips Color Kinetics-belysning

Styring af lyskilder, analyser og rapportering

Den digitale registrering gør det nemt for teknikerne at identificere enhedernes serienummer, DMX-adresse, firmwareversion og IP-adresse, herunder servicehistorik.
Hold øje med din belysningsinstallations tilstand med almindelige og brugerdefinerbare skabeloner, diagrammer og historikanalyser. 
ActiveSite forenkler styringen af lyskilder i dit arkitektoniske Philips Color Kinetics-belysningssystem, og analyse- og rapportfunktionerne viser installationens tilstand

Indholdsstyring*

Fjernovervåg, rediger, aktiver og planlæg lysshow og effektbelysning – og juster det i realtid, uanset hvor du er via en internetforbindelse.

 

* Remote Content Management følger med Light System Manager gen5 eller Pharos-controllere.

Med ActiveSite kan du fjernstyre din arkitektoniske Philips Color Kinetics-belysningsinstallation