Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  ActiveSite

   

  Cloudbaseret styring af dynamisk belysning

  Cloudbaseret styring 

  At styre dynamiske arkitektoniske belysningsinstallationer behøver ikke at kræve din tilstedeværelse. ActiveSite er et sikkert system, der gør det muligt at fjernstyre og opdatere dine belysningsaktiviteter med en standardnetværksenhed såsom din smartphone, tablet eller computer. Datastrømmen mellem browseren, ActiveSite-serveren og ActiveSite-gatewayen er krypteret og helt sikker.

   

  Med dette cloudbaserede opkoblede belysningssystem kan du overvåge, styre og vedligeholde dine Philips Color Kinetics-installationer med LED-belysning. Bygningsadministratorer, belysningsdesignere og teknikere har adgang til realtidsdata om belysningens ydeevne og kan hurtigt fjernanalysere eventuelle problemer via en enhed for at undgå nedetid og unødigt servicearbejde.

  ActiveSite sikrer, at dine lokationer forbliver attraktive og relevante. | Dynamisk arkitektonisk belysning af monumentet.

  ActiveSite benefits – oversigt over fordelene

  Med ActiveSite kan du fjernovervåge din Philips Color Kinetics-belysningsinstallation via en cloudløsning
  Spar energi

  Fjernstyr dine belysningsinstallationer med fuld sikkerhed

  Administrer, overvåg og vedligehold din arkitektoniske belysning på flere lokaliteter fra ét centralt dashboard på enhver enhed med internetforbindelse.

  Spar energi

  Skab en original brand-oplevelse med et dynamisk arkitektonisk lysshow

  Opdater dine lyseffekter fra et hvilket som helst sted i verden ved at uploade og aktivere nye lysshow fra en computer, smartphone eller tablet med internetforbindelse.

  Spar energi

  Reducer vedligeholdelsesomkostningerne 

  Fjerndiagnoser, historiske analyser og rapportering gør det muligt at diagnosticere fejl proaktivt via enhver mobilenhed.

  Spar energi

  Få hurtigt overblik over dine lyskilders ydeevne

  Månedsrapporter, daglige statusmails og digital registrering af alle lyspunkter bevarer dit overblik over energiforbruget, lyskvaliteten og lyskildernes ydeevne.

  Mulighederne med ActiveSite

  ActiveSite er et cloudbaseret software som tjeneste-system (SaaS), der gør det muligt at fjernstyre Philips Color Kinetics-installationer med LED-belysning. 

  Sådan fungerer det


  ActiveSite fungerer ved at forbinde dit belysningssystem med ActiveSite-gatewayen og din mobilenhed via en cloudløsning. Med en almindelig internetforbindelse er det således muligt at overvåge og styre belysningen, få vist ydeevnehistorik og konfigurere nye armaturer, uanset hvor du befinder dig. 
  ActiveSite er et cloudbaseret software som tjeneste-system (SaaS), der gør det muligt at fjernstyre Philips Color Kinetics-installationer med LED-belysning.
  ActiveSite giver mulighed for fjernstyring af dit opkoblede belysningssystem på enhver autoriseret computer eller tablet

  ActiveSite-dashboard

  Overvåg og administrer din belysningsinstallation på enhver autoriseret computer eller tablet med internetforbindelse. Opret diagrammer og rapporter ud fra historiske analyser, og få hidtil uset indsigt i systemdriften
  Opret et sikkert og opkoblet belysningssystem uden ekstra software eller servere ved hjælp af ActiveSite-gatewayen

  ActiveSite-gateway

  ActiveSite-gatewayen sikrer dit belysningssystem ved hjælp af en krypteret https-forbindelse til ActiveSite-webprogrammet og -serveren. ActiveSite er baseret på SSL/TLS-sikkerhed og anvender langsigtede offentlige og hemmelige nøgler til at kryptere datastrømmen yderligere mellem klient og server.
  levetidsbaserede services

  Levetidsbaserede services til ActiveSite

  Få problemfri betjening og optimeret ydeevne til din belysningsinfrastruktur, samtidig med at du beskytter din langtidsinvestering og gør din belysningsinstallation endnu mere attraktiv.

  Casestudier

  Kontakt os

  Kontakt vores lokale kontaktcenter
  for at få svar på eventuelle spørgsmål. 

  Få mere at vide om belysningssystemer til din by