Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag
    Icon Performatron

"Pragmatikeren"

Vil du helst sidde teste de nyeste produktfunktioner eller læse de nyeste produktanmeldelser? "Pragmatikeren" har det ikke altid let. Du er vild med innovation og bæredygtighed, desto mere desto bedre. Men du lader dig hellere ikke stirre blind på skinnende nye funktioner - der skal tilføres værdi ellers er produktet ikke så meget værd.

Udforsk alt det som "Pragmatikeren" har brug for

Philips CoreLine: Belysning med flot designog funktionalitet

Stilfuldt, bæredygtigt og intelligent: Philips CoreLine har hele pakken. Serien er ideel til alle, som ser frem til det nyeste inden for belysningsteknologi, men som samtidig vil træffe en belysning, som lønner sig. Ideelt til folk, som først tager et valg efter at have researchet. Til folk som dig!

CoreLine Video Image

Se, hvorfor Philips CoreLine er et godt valg til dig.

Hurtig installation, maksimal energibesparelse og selvfølgelig et flot udseende: Philips CoreLine bringer en masse nyt på banen. Find dit CoreLine produkt her.
    CoreLine Downlight

Coreline Downlight

Coreline Downlight-serien med indbygningsarmaturer er designet til at erstatte CFL-ni/CLF-I kompatible lysarmaturer. Deres attraktive TCO hjælper kunder med at skifte til LED. Armaturene skaber en naturlig lyseffekt, som holder ved længe. Ved at skifte til LED, kan man opnå betydelige energibesparelser, med andre ord sparer man både penge og miljøet. Det er enkelt at installere på grund af standardstørrelsen (cut-out size) og push-in koblinger. InterAct Ready-armaturer med integreret trådløs kommunikation, klar til brug med InterAct gateways, sensorer og software.
    CoreLine SlimDownlight

CoreLine SlimDownlight

CoreLine SlimDownlight er en serie af ultratynde indbygningsarmaturer, der er beregnet til brug som erstatning for downlight-armaturer baseret på CFL-ni/CFL-I-teknologi. Produktets attraktive samlede ejeromkostninger gør det oplagt for kunder at skifte til LED. CoreLine SlimDownlight giver en naturlig lysoverfladeeffekt, som kan bruges til almen belysning. Den giver desuden øjeblikkelige energibesparelser og har langt længere levetid, så man får fuld valuta for pengene i form af en meget miljøvenlig løsning. Det er nemt at montere armaturet, da det passer til den samme størrelse udskæring og har en meget lille indbygningsdybde.

CoreLine SlimDownlight downlighters Led armatuur
    CoreLine Indbygget

CoreLine Recessed

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser. De nye LED-produkter i CoreLine Recessed- og Surface-mounted-serien kan anvendes som erstatning for funktionelle armaturer, der benyttes til almen belysning. Både udvælgelse, installation og vedligeholdelse er en fuldstændig problemfri proces.Coreline Recessed og Surface-mounted fås nu med to optikker for at imødekomme alle behov inden for almen indendørs belysning.

CoreLine Recessed
    CoreLine Panel

CoreLine Panel

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser. De nye LED-produkter i CoreLine Panel-serien kan anvendes som erstatning for funktionelle armaturer, der benyttes til almen belysning. Udvælgelse, installation og vedligeholdelse er en fuldstændig problemfri proces.
    CoreLine Panel
    CoreLine Indbygningsspot

CoreLine Recessed Spot

CoreLine Recessed Spot er en serie indbygningsspots, der kan anvendes i stedet for halogenbaserede armaturer. Det halogenlignende udseende og den attraktive pris gør det lettere for kunderne at skifte til en LED-løsning. Dette produkt, der er beregnet til effektbelysning, udsender et lys, der minder om naturligt lys, og udmærker sig ved øjeblikkelige energibesparelser samt meget længere levetid – kort sagt, en meget miljøvenlig løsning. Push-in-stik og kabelgennemføring gør installationen nem og hurtig.
    CoreLine Recessed spot
    CoreLine Trackspot

CoreLine Trackspot

Armaturerne i CoreLine Projector-serien er beregnet til brug som erstatning for halogen- og CDM-baserede projektører. Disse armaturer, hvis strømlinede design og lave samlede ejeromkostninger gør det lettere for kunderne at skifte til LED-belysning, udsender et lys, der minder om naturligt lys, hvilket gør dem velegnede til effektbelysning. De giver desuden en øjeblikkelig energibesparelse og har langt længere levetid, så man får fuld valuta for pengene i form af en meget miljøvenlig løsning. De kan nemt monteres på en standardskinne eller installeres ved brug af et stik til overflademontering.
    CoreLine Projecktor
    CoreLine Påbygget

CoreLine Surface Mounted

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser. De nye LED-produkter i CoreLine Surface-mounted-serien kan anvendes som erstatning for funktionelle armaturer, der benyttes til almen belysning. Både udvælgelse, installation og vedligeholdelse er en fuldstændig problemfri proces.Coreline Recessed og Surface-mounted fås nu med to optikker for at imødekomme alle behov inden for almen indendørs belysning.

CoreLine Surface mounted
    CoreLine Vægmonteret

Coreline Vægmonteret

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser. Den nye CoreLine Væg- & loftarmaturserie af LED-produkter kan anvendes som erstatning for traditionelle vægmonterede armaturer med kompakte lysstofrør. Udvælgelse, installation og vedligeholdelse er en fuldstændigt problemfri proces.

CoreLine Wall mounted
    CoreLine Grundarmatur

CoreLine Batten

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser. Den nye CoreLine grundarmaturserie af LED-produkter kan bruges til at udskifte traditionelle grundarmaturer med lysstofrør. Udvælgelse, installation og vedligeholdelse er en fuldstændig problemfri proces.

CoreLine Batten
    CoreLine Vandafvisende

CoreLine Vandafvisende

Uanset om det drejer sig om nybyggeri eller renovering, så efterspørger kunderne belysningsløsninger, der sikrer dem god lyskvalitet kombineret med store energi- og vedligeholdelsesbesparelser. Den nye CoreLine Waterproof-serie af LED-produkter kan bruges til at udskifte traditionelle vandtætte armaturer med lysstofrør. Udvælgelse, installation og vedligeholdelse er en fuldstændigt problemfri proces.

CoreLine Waterproof
    CoreLine High-bay

CoreLine High-bay

Efter succesen med den foregående generation af CoreLine Highbay tilbyder opgraderingen til en ny generation endnu bedre ydeevne med et nyt innovativt design og giver samtidig en større energieffektivitet, længere levetid (for yderligere at reducere de samlede ejeromkostninger) samt mulighed for DALI-dæmpning, som betyder yderligere besparelser. CoreLine Highbay G4 er udviklet som en erstatning for HPI 250/400 W-armaturer og giver kunderne alle fordelene ved LED-belysning – frisk lyskvalitet, længere brugslevetid, lavere energiforbrug og vedligeholdelsesbehov – fra en pålidelig producent. Der er også store fordele for installatøren. Armaturet kan installeres i det eksisterende gitter. Tilslutningen til elnettet er ligetil: Hverken installation eller service kræver, at armaturet åbnes. Og da armaturet er både mindre og lettere end traditionelle armaturer, er det meget nemt at håndtere.