Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

Download eller
    fortryd det

Vi introducerer den uundværlige Philips Produktkatalog app til dine professionelle belysningsprojekter.

Rigtige professionelle bruger bæredygtige kataloger

Spild ikke din tid på at downloade et uendeligt antal PDF-filer. Rigtige professionelle bruger de bedste professionelle værktøjer, der er tilgængelige. Som f.eks. Philips Produktkatalog-appen. Appen er proppet med innovative og brugervenlige produktinformationer og giver dig øjeblikkelig adgang til det produkt, som du skal bruge, på din smartphone eller tablet.

Nu kan du have opdaterede produktdetaljer, -priser og -oplysninger lige ved hånden døgnet rundt, uanset hvor du befinder dig. Det gør Philips Lighting Katalog-appen helt uundværlig for professionelle installatører.

Tarifa app menu screen

Hurtig og effektiv

Philips Produktkatalog-appen giver dig de oplysninger, som du skal bruge, når du skal bruge dem, så du kan planlægge, eksekvere og arbejde effektivt.

Få fuld adgang til avancerede produkter, herunder hele sortimentet af professionelle LED-produkter, og oplev et katalog med armaturer og belysningsudstyr, der automatisk opdateres med de seneste oplysninger, produktfotos, downloads og priser samt adresser på autoriserede forhandlere.

Philips Lighting Catalogue fast and efficient printscreen

Sammenlign og del

Professionelle branchefolk kender deres forretning ind og ud.

Philips Produktkatalog-appen gør det nemt at sammenligne de tekniske specifikationer for forskellige produkter, så du kan finde den perfekte belysningsløsning til dine behov. Opret din egen, personlige indkøbsliste med dine favoritprodukter, og del den via e-mail.

Philips Lighting catalogue compare screen

Få morgendagens innovationer i dag

Ægte professionelle har fingeren på pulsen.

Hold dig opdateret om de seneste LED-innovationer og -produkter.

Philips Lighting catalogue app screen
    Philips Lighting katalog app ikon

Download appen nu!

Download Philips Lighting Katalog-appen, så du har alle de oplysninger, som du skal bruge, lige ved hånden.

Andre nyttige links

Kontakt os

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os.

Ægte professionelle, ægte kvalitet

Du er ingen handymand. Du er en ægte professionel. Ægte professionelle bruger Philips Lighting.