Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag
  Luk filtre Vis filtre
  Vis flere filtre
  Vis færre filtre
  • Produkt
  • Effekt (W)
  • Lumen (lm)
  • Farvetemperatur (K)
  • IES
  • Folder

  Sortér efter:

    Oplysninger om produktserie

    CoreLine Malaga LED-serien består to størrelser og indeholder en LED-motor i Philips' standardiserede design som lyskilde og en Philips Xitanium udendørs driver med fast lysudbytte. Det er pålidelig kvalitet.Samtidigt er investeringen i et CoreLine Malaga LED-armatur i mange tilfælde på niveau med det tidligere SON-T-armatur, inklusive den første lyskilde. LED-lysmotoren i CoreLine Malaga LED varer hele armaturets levetid, og alene ved at undgå de adskillige udskiftninger af lyskilden, der er behov for med SON-T, tjener det sig selv ind.Nem installation ved hjælp af den større forskruning. Der er ikke behov for at åbne armaturet for at tilslutte strømkablet. Samtidig kan afskærmningen i hærdet planglas fjernes, så der er adgang til driveren for vedligeholdelse om nødvendigt. Når man ser på alle funktioner og egenskaber ved CoreLine Malaga LED, er den et oplagt valg. Som en del af CoreLine-serien er Malaga LED nemt og hurtigt tilgængelig hos Philips-forhandlere i nærheden af dig.CoreLine Malaga LED er designet så effektivt som muligt, og den har samme ydelse som SON-T 50 W-, 70 W-, 100 W- og 150 W-armaturerne, som den erstatter. Den giver den rette mængde lys på rette sted. Optikken med mellemstor stråle fordeler lyset effektivt på vejen. Kombinationen giver interessante energibesparelser, der reducerer driftsomkostningerne markant. Det er realistisk muligt at spare op til 50 % energi.Der findes også versioner med forskelligt ekstraudstyr. Da det drejer sig om specialudgaver, der kun fremstilles på bestilling, er der længere leveringstid på dem. De fås med følgende ekstraudstyr:Optik med bred stråle (DW)Tilføjet enhed til sikring mod spændingsudsving 10 kV (SRG10)Malet overflade med beskyttelse mod havsalt (MSP)Micro Mini Pro-fotocelle 35 LuxIndbygget sikring (glas) 6 A.3 meter eksternt kabel med løse ledere (H07RN-F)Ikke alt dette ekstraudstyr kan kombineres. Kontakt din Philips-partner for at få flere oplysninger.

    Fordele

    Pålidelig kvalitet: armaturhus i formstøbt aluminium og hærdet planglas
    Kan vedligeholdes, idet driveren kan udskiftes
    IP65 og IK08 sikrer pålidelig drift
    Forberedt til at blive kombineret med lysstyring og software med Philips SR (systemforberedt) fatning
    Udstyret med Service Tag-funktion, et QR-baseret identifikationssystem, som gør det muligt at identificere hvert enkelt armatur og få oplysninger om vedligeholdelse, installation og reservedele.
    Nemt investeringsafkast. Investeringen i armaturet har allerede tjent sig ind i form af besparelsen på udskiftning af lyskilder for SON-T-lysarmaturer. Dertil kommer en realistisk energibesparelse på 50 % i installationens årlige driftsomkostninger

    Egenskaber

    Direkte, en-til-en-erstatning for SON-T-lyskilder på veje, gader og i boligområder.Formål: Udviklet specielt til LED, robust design inklusive Philips' standardiserede LED-lysplatform og Philips Xitanium udendørs driver med fast lysudbytte.Nem installation ved hjælp af den større forskruning. Der er ikke behov for at åbne armaturet.100.000 timers levetid L70 (eller 75.000 L80) ved Tq +25°C).
    5 års garanti

    Anvendelsesområder

    Generelt til udendørs brug: veje, gader og boligområder.
    Industriområder.
    Parkeringspladser.
    Offentlig transport såsom bus- eller letbanestoppesteder.
    Downloads
    Informationspjecer
    • Serie – Komplet dataark Localized commercial leaflet PDF 705.9 kB
    • Supplerende litteratur The Philips CoreLine segment brochure highlights products and application areas of the CoreLine family range and gives information on specs and benefits. This is the single-page interactive version. PDF 2.2 MB
    • EcoDesign document Coreline Malaga LED Ecodesign document PDF 1020.6 kB
    Visuelle elementer
    Software Plugins
    Relaterede værktøjer
    Detaljer om produktserien
    Generelt
    Omgivende temperatur
    • -40 til +35 °C
    Driver
    • Strømforsyningsenhed (Strømforsyningsenhed)
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    Marker et produkt for at tilføje det

    Kontakt os

     

    Tag fat i vores lokale kontakt center, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

    Find retailer eller partner

     

    Se her hvor du kan købe vores produkter gennem en distributør eller partner i nærheden af dig

    Fandt du ikke hvad du ledte efter?
    Måske kan disse links hjælpe dig