Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

    Oplysninger om produktserie

    FlexElite er det nyeste, skarpeste og mest fleksible produkt i vores populære Flex-serie. Alle store elementer, fra formfaktoren over den indvendige elektronik til det mekaniske design, har gennemgået et omfattende redesign. Vi har skabt FlexElite for at opfylde de krav, der er i store, utraditionelle bygninger og strukturer. Kernen er et innovativt modulopbygget design, der gør, at du kan skabe præcist det antal strømknuder og den konfiguration af knuderne, som du har brug for til dit design. FlexElites sektioner og forbindelseskabler klikkes hurtigt og nemt sammen, hvilket giver en uovertruffen tilpasningsgrad sammenlignet med mindre modulopbyggede løsninger. Med FlexElite vælger du det antal knudepunkter—og rækkevidden på og afstanden mellem disse—der imødekommer behovene i det specifikke projekt. Den lange rækkevidde og afstanden mellem knuderne, gør, at du kan påtage dig større udfordringer, end det var muligt tidligere. FlexElite IntelliHue gengiver millionvis af mættede farver, pastelfarver og hvidt lys af høj kvalitet i samme fuldt styrbare armatur.

    Fordele

    Fleksible strenge, der kan tilpasses stort set enhver arkitektur
    Uovertruffen fleksibilitet med hensyn til antal noder og indbyrdes afstand
    Fire gange så stor lysstyrke som den forrige generation

    Egenskaber

    Store installationer—FlexElites modulopbyggede design gør dig fri af de begrænsninger, som et statisk antal knuder på fleksible kabler udgør—hvilket giver en lang rækkevidde og større afstand mellem knuderne.
    Skarpere lysudbytte—FlexElite er det skarpeste Flex-armatur, der findes, med et lysudbytte på mere end 120 lumen pr. knudepunkt.
    Fire forskellige farver—FlexElite-armaturer er oprindeligt designet som armaturer med fire kanaler. Vælg IntelliHue for at få hvidt lys af den højeste kvalitet og en dynamisk farve i samme armatur. IntelliHue indeholder desuden vores patentbeskyttede Chromasync-teknologi, der giver maksimal farveensartethed.
    Maksimalt lysudbytte—Vi finjusterer alle FlexElite-strømknuder til et maksimalt lysudbytte, der sikrer en ydeevne, der går langt ud over tilsvarende armaturer.

    Anvendelsesområder

    IntelliHue-effektbelysning med direkte udsyn til lyskilden
    Visning af video med lav opløsning
    IntelliHue-lysrende-/effektbelysning med lav profil til udendørs brug
    Downloads
    Informationspjecer
    Visuelle elementer
    Software plugins
    Relaterede værktøjer
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    Marker et produkt for at tilføje det

    Kontakt os

     

    Tag fat i vores lokale kontakt center, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

    Find retailer eller partner

     

    Se her hvor du kan købe vores produkter gennem en distributør eller partner i nærheden af dig

    Fandt du ikke hvad du ledte efter?
    Måske kan disse links hjælpe dig