Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

    Oplysninger om produktserie

    Vaya Linear LP er et superslankt lineært udendørsarmatur til dæmpet strejfbelysning med en bred spredningsvinkel på 120° eller en elliptisk spredningsvinkel på 28° x 84°. Den slanke form er perfekt til trange forhold med begrænsede tilbagerykningslinjer eller tilladte installationshøjder. Den robuste Vaya Linear LP G2-serie fås med farvet og hvidt lys med forskellige CCT-værdier og med enten statisk til/fra-styring eller dynamisk styring via standard DMX-512. Det diskrete design med integreret strømforsyning og vandtætte stik gør ledningsføringen enkel, hurtig og pålidelig.Yderligere oplysninger findes på www.colorkinetics.com/vaya/linear-lp-g2-white/.

    Fordele

    Velegnet på steder, hvor pladsen er trang, og hvor der kræves en lav profil (inde og ude)
    Hurtig og nem installation
    Gør det muligt at anvende dæmpet strejflys eller lysrendebelysning

    Egenskaber

    Linear LP er med sin lille størrelse og specialdesignede optik perfekt til steder, hvor pladsen er afgørende og med korte tilbagerykningslinjer.
    Enkel – Behandler indgangsspændinger på 100 til 240 VAC direkte i et slankt armaturhus og overflødiggør behovet for klodsede eksterne lavspændingsstrømforsyninger med tilhørende kabelmæssige begrænsninger, så der opnås en mere fleksibel og enkel installation.
    Tænd/sluk- eller DMX-512-styring som ekstraudstyr muliggør nem opsætning af dæmpning og dynamisk styring med standardprotokoller og integration med systemer fra tredjepartsproducenter.
    Vaya Linear-serien er en alsidig værktøjskasse til forskellige former for lineær belysning både inde og ude med forskellige længder og bred eller elliptisk spredningsvinkel samt fire forskellige farvetemperaturer fra varm 2.700 K til kølig 5.000 K, forskellige monofarver og justerbare monteringsbeslag.
    Armaturhus i anodiseret aluminium, hærdet glas, trykudlignende ventilationsåbninger og IP66-klassificering til udendørsbrug gør produktet velegnet til brug i barske udendørsmiljøer, og vandtætte stik giver en pålidelig og hurtig installation.

    Anvendelsesområder

    Udvendig lysrendebelysning
    Dæmpet strejflys
    Downloads
    Informationspjecer
    Visuelle elementer
    Software Plugins
    Relaterede værktøjer
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    Marker et produkt for at tilføje det

    Kontakt os

     

    Tag fat i vores lokale kontakt center, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

    Find retailer eller partner

     

    Se her hvor du kan købe vores produkter gennem en distributør eller partner i nærheden af dig

    Fandt du ikke hvad du ledte efter?
    Måske kan disse links hjælpe dig