Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag
  Luk filtre Vis filtre
  Vis flere filtre
  Vis færre filtre
  • Produkt
  • IES
  • Folder

  Sortér efter:

    Oplysninger om produktserie

    HF-Selectalume II (selvstændig version) er den mest omkostningseffektive, pålidelige, slanke og prismæssigt overkommelige lysstofrørsløsning med yderst effektiv teknologi, der giver energibesparelser, systemfleksibilitet og uovertruffen ydelse. Den omkostningsbesparende HF-Selectalume II PLTC SR har et robust design, der overholder alle relevante internationale sikkerheds- og ydelsesstandarder. HF-S II-trækaflastningen er primært optimeret til PL-T/C-lyskilder. HF-Selectalume II er beregnet til brug sammen med armaturer til indendørs belysning, f.eks. spotlights, downlights og forsænkede armaturer, som primært bruges på kontorer, i detailhandlen, i industrien, på hoteller og restauranter samt en række andre steder.Forkoblingen er primært designet til indendørs anvendelse. Til udendørs brug skal armaturet som minimum være klasse I og tilstrækkeligt beskyttet mod vand og støv. Installationen skal også sikres mod lynnedslag eller have anden nødvendig elektrisk beskyttelse i overensstemmelse med typen af installation og anvendelse.

    Fordele

    HF-SII 2x18/26W PL-T/C/T5c-serien udmærker sig ved en robust konstruktion og lever op til EMC-kravene, den indre sikkerhed samt kravene om temperaturbeskyttelse
    Automatisk genstart (efter spændingsfald eller udskiftning af lyskilde) sikrer problemfri drift og udskiftning af lyskilde (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
    DC-nøddrift i overensstemmelse med IEC/EN 60598-2-22- regulativet for armaturer (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
    Integreret klemmedæksel og trækaflastning

    Egenskaber

    I overenstemmelse med CE- og ENEC-direktiverne (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
    Robust konstruktion – levetid på over 70.000 timer ved Ta = 50 ˚C og over 50.000 tryk på tænd/sluk-knappen på én lyskilde (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
    Energiklasse: A2
    Aktiv strømkorrektion sikrer et konstant lysudbytte, uafhængigt af netspændingsudsving (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)

    Anvendelsesområder

    Indendørs belysning i erhvervsbygninger, f.eks. detailbutikker, kontorbygninger, supermarkeder, hoteller, nærbutikker og industribygninger med lange driftstider (f.eks. i korridorer)
    I armaturer i beskyttelsesklasse I og II, f.eks. spots, downlights og indbyggede armaturer
    Egnet til brug sammen med bevægelsesdetektionssystemer såsom Philips OccuSwitch eller på steder, hvor lyset tændes/slukkes hyppigt (gælder kun forkoblinger med to lyskilder)
    Downloads
    Informationspjecer
    Visuelle elementer
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    Marker et produkt for at tilføje det

    Kontakt os

     

    Tag fat i vores lokale kontakt center, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

    Find retailer eller partner

     

    Se her hvor du kan købe vores produkter gennem en distributør eller partner i nærheden af dig

    Fandt du ikke hvad du ledte efter?
    Måske kan disse links hjælpe dig