Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag
  • Produkt
  • IES
  • Folder

  Sortér efter:

    Oplysninger om produktserie

    Philips ActiLume-lysstyringssystem består af en sensor og lysstyringsenhed, der er designet til nem integration i armaturer.ActiLume er en ægte plug & play-løsning til åbne kontorlandskaber (op til 34 armaturer) eller cellekontorer (f.eks. 4 armaturer). Anvendes i et master- og -slave armaturkoncept, hvilket er nemt at bruge og nemt at installere. Der findes særlige applikationsbrochurer til at hjælpe med optimal specificering og anvendelse af systemet.Lysstyringsfunktioner er valgfri for alle anvendelsesområder. Ved at anvende denne metode kan funktioner ændres uden at det påvirker elinstallationen.

    Fordele

    ActiLume er et plug & play-styresystem, der giver energibesparelser gennem udnyttelse af dagslys og automatisk tænd/sluk.
    ActiLume-systemet består af tre miniaturesensorer kombineret med en lysstyring, der indeholder en serie af forprogrammerede tilstande
    De to hyppigst anvendte tilstande − cellekontorer eller åbne kontorlandskaber − kan vælges med et enkelt tryk på serviceknappen

    Egenskaber

    Egenskaber
    • Philips ActiLume er et DALI-baseret lysstyringssystem, der er designet til at yde maksimal belysningskomfort samt energibesparelser på op til 75 % (i fuld automatisk tilstand og ved brug i kombination med Philips HF-Regulator EII Touch og DALI-forkoblinger). Dette gør det muligt at opnå et hurtigt investeringsafkast.
    • Lyssensoren er designet dagslysregulering i forhold til udefra kommende dagslys og giver automatiske besparelser med god komfort for brugeren.
    • Tilstedeværelsessensor registrerer menneskelig tilstedeværelse og er kombineret med tidsforsinkelse for optimal sluk funktionalitet i et kontormiljø.
    • Halvautomatiske løsninger kan etableres ved at koble et fjedretryk til lysstyringensenheden, eller ved at bruge en IR fjernbetjening. På denne måde kan indstillingerne manuelt overskrives, alt efter personlige præferencer.
    • Med programmeringsværktøj, IRT8098/00 kan der vælges den bedst egnet applikationsindstilling for Actilume DALI.
    • En bestemt applikationsindstilling er nem at ændre ved at vælge en anden tilstand på det avancerede programmeringsværktøj IRT8099/20.
    • Systemet kan styre op til 34 forkoblinger og kan udvides med to yderligere tilstedeværelsessensor af typen LRM8118/00 eller LRM8119. For hver enkelt yderligere tilstedeværelsessensor falder det maksimale antal forkoblinger med 1.
    • Den fabriksindstillede indstilling af lysniveauet er 600 lux ved en reflektionsfaktor på 0,3.

    Anvendelsesområder

    ActiLume-systemet er designet til alle kontorapplikationer fra åbne kontorlandskaber til cellekontorer, lobbyer eller toiletter, og fra korridorer til små mødelokaler
    Systemet tilbyder særlige komfortfunktioner, f.eks. til skoler, lyslinjer og direkte/indirekte belysningskoncepter
    Downloads
    Informationspjecer
    Visuelle elementer
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    Marker et produkt for at tilføje det

    Kontakt os

     

    Tag fat i vores lokale kontakt center, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

    Find retailer eller partner

     

    Se her hvor du kan købe vores produkter gennem en distributør eller partner i nærheden af dig

    Fandt du ikke hvad du ledte efter?
    Måske kan disse links hjælpe dig