Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag
  Luk filtre Vis filtre
  Vis flere filtre
  Vis færre filtre
  • Produkt
  • Effekt (W)
  • Dæmpning
  • IK rating
  • IES
  • Folder

  Sortér efter:

    Oplysninger om produktserie

    UV-C-armaturet er designet til desinficering af overflader og er egnet til en lang række anvendelsesområder. UV-C-armaturet giver universal UV-C-belysning, der fordeles ensartet. Dens desinficeringsevne er baseret på wattforbrug og den specifikke eksponeringstid i forhold til overfladen. Der bør ikke være personer til stede på tidspunktet for brug på grund af den høje risiko for øje- og hudskader. Ydelsen forbedres af et højreflektivt og holdbart aluminiumshus, der øger effektiviteten yderligere og dirigerer UV-C-lyset til de overflader, der skal belyses. Lyskildeholderne og endekapperne beskyttes mod UV-C gennem dedikeret afskærmning. Der findes versioner med 1 og 2 lyskilder til både det almindelige armatur og reflektorarmaturet. Dette giver endnu større fleksibilitet.

    Fordele

    UV-C-lys uskadeliggør effektivt de fleste vira og bakterier på direkte belyste overflader*1. UV-C-desinficeringsprodukter til overflader, der er udstyret med vores UV-C-lyskilder, kan uskadeliggøre SARS-CoV-2-virus på overflader med mere end 99 % til niveauer, som ikke kan registreres*2.
    Dokumenteret, effektiv desinficering gennem hele lyskildens og armaturets lange levetid
    Miljøvenlig – ingen udledninger af ozon under eller efter brug
    Sikker anvendelse takket være sikkerhedsforanstaltninger såsom enheder med kontrolleret adgang
    *1 Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae. Revideret, opdateret og udvidet af A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns og J.R. Bolton. Med tidligere bidrag fra Gabriel Chevrefils (2006) og Eric Caron (2006) med fagfællebedømmelse af B. Barbeau, H. Wright (1999) og K.G. Linden.
    *2 Nadia Storm et al., Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation, 2020. Rapporten kan læses på https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8. Den UV-C-belysning, der blev anvendt i denne undersøgelse, var 0,849 mW/cm2.

    Egenskaber

    Mulige lampekonfigurationer: version med 1 eller 2 lyskilder
    Fås med eller uden reflektorer
    Philips T8 TUV-lyskilde medfølger: 18 W eller 36 W
    Kortbølge UVC-strålingstop på 253,7 nm (UVC)
    Højreflektivt aluminiumarmaturhus giver bedre refleksionsevne og ydelse
    Alle plastkomponenter er beskyttet af dedikeret UV-C-afskærmning
    Forskellige monteringsmuligheder
    Lever op til alle gældende regler og standarder

    Anvendelsesområder

    Detailhandel: Sørg for, at indkøbsvogne, hylder og skranker ikke kontamineres
    Frisører og skønhedssaloner: Desinficer rummene, hvor kunderne opholder sig, gulve, spejle, stole og andre udsatte områder
    Skoler: Desinficer vægge, gulve, borde og overflader i klasseværelserne
    Kontorer: Desinficer arbejdsrum, mødelokaler og korridorer
    Banker: Desinficer skranker, pengeautomater og overflader
    Hoteller og restauranter: Desinficer hotelværelser, receptioner, fitness- og wellnessfaciliteter
    Fødevarebutikker: Fjern bakterier på tilberedningsoverflader og -udstyr
    Toiletter: Desinficer håndvaske, overflader og spejle

    Advarsler og sikkerhedsforskrifter

    FARE: Ultraviolet produkt i risikogruppe 3. Ligesom ethvert andet desinficeringssystem skal UV-C-lamper og enheder monteres og bruges korrekt.
    Direkte udsættelse for UV-C kan være farligt og medføre en solskoldningslignende påvirkning af huden og forårsage alvorlig skade på hornhinden. Eftersom UV-C ikke kan ses med det blotte øje, skal UV-C-armaturet monteres med tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger, så det kan betjenes på sikker vis. UV-C-armaturet er udelukkende beregnet til at blive brugt som komponent i systemer, der har tilstrækkelige sikkerhedsforanstaltninger, såsom, men ikke begrænset til, de sikkerhedsforanstaltninger, der er angivet i monteringsvejledningen og/eller brugermanualen.
    Philips UV-C-armaturer må kun sælges gennem kvalificerede partnere og monteres af kvalificerede fagfolk i overensstemmelse med vores stringente sikkerhedsmæssige og juridiske krav. Vores UV-C-produkter er ikke beregnet til og må ikke bruges til anvendelser eller aktiviteter, der kan medføre dødsfald, personskade og/eller miljøbelastning.
    Ansvarsfraskrivelse:
    UV-C-armaturets evne til at inaktivere visse vira, bakterier, protozoer, svampe eller andre skadelige mikroorganismer er beskrevet under Fordele. Signify og dets gruppe af virksomheder hverken lover eller garanterer, at brugen af disse UV-C-armaturer vil beskytte brugere mod infektion og/eller kontaminering fra skadelige mikroorganismer eller sygdom. UV-C-armaturerne er ikke godkendt eller beregnet til desinficering af medicinsk udstyr og må ikke bruges til dette formål. Derudover – og uden begrænsning af eventuelle undtagelser eller begrænsninger af ansvar for Signify og dets gruppe af virksomheder, der er beskrevet i relaterede salgs-, distributions- eller øvrige leveringsaftaler vedrørende UV-C-armaturer – kan Signify og dets gruppe af virksomheder ikke på nogen måde holdes til ansvar eller erstatningsansvar for krav eller skader, der måtte opstå som følge af eller i forbindelse med brugen af UV-C-armaturer til andre formål end de tilsigtede eller i strid med monterings- og brugsanvisningerne, som de er beskrevet under Anvendelser, i brugermanualen og/eller i monteringsvejledningen.
    Downloads
    Informationspjecer
    Visuelle elementer
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    • Marker et produkt for at tilføje det
      
    Marker et produkt for at tilføje det

    Kontakt os

     

    Tag fat i vores lokale kontakt center, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler

    Find retailer eller partner

     

    Se her hvor du kan købe vores produkter gennem en distributør eller partner i nærheden af dig

    Fandt du ikke hvad du ledte efter?
    Måske kan disse links hjælpe dig