Forslag

  Intelligente lyskontakter til fremtidens hjem


  Opdater din traditionelle lysstyring med intelligente Friends of Hue lyskontakter. De er trådløse, nemme at installere og gennemtænkte, og så er de det perfekte komplement til Philips Hue.

  En redefinition af lyskontakten

  Praktisk opsætning

  Trådløs installation


  Du behøver ikke at bekymre dig om ledningsføring – disse intelligente kontakter er nemlig trådløse, så du skal kun tilslutte og tænde dem.
  Intelligente og selvforsynede

  Nem opsætning


  Konfigurer din nye intelligente lyskontakt på ingen tid ved hjælp af standardindstillingerne i Hue appen.
  Brugervenlig lysstyring

  Brugerdefineret lysstyring


  Med de brugerdefinerbare knapper kan du programmere din intelligente kontakt til ikke kun at tænde lyset, men også skabe den rette stemning, dæmpe lyset, skrue op og meget andet.
  Slankt, stilfuldt design

  Forskellige design


  Tilpas din indretning, som du ønsker ved hjælp af forskellige stilarter og denne intelligente lyskontakt efter din smag.
  abb

  ABB

  Moderne stil med flere designs


  De intelligente ABB kontakter med mulighed for at vælge mellem mange farver og materialer, er ikke bare et supplement til dit Hue system – de er også et godt supplement til dit hjem. Disse trådløse kontakter uden batterier kan bruges overalt, når du skal tænde og slukke for lyset, skrue op og ned for lysstyrken og vælge belysningsscener.
  Battery-free by EnOcean
  Works with Apple HomeKit
  busch-jaeger

  Niko

  Intelligente kontakter til enhver stil


  Aktivér belysningsscener, skru op eller ned for lyset, og indstil farver med de nye intelligente Niko kontakter til Philips Hue. De fås i en række forskellige farver og to tidløse design og er ikke kun trådløse, de er også batterifri.
  Batterifrit design af EnOcean
  Kompatibelt med Apple HomeKit
  Niko
  Senic

  Senic & Gira

  Et moderne skift med smart design


  Den nye, smarte Senic & Gira Friends of Hue kontakt giver dig enkel og øjeblikkelig kontrol over dine Philips Hue pærer. Trådløs installation og et batterifrit design gør dette til en perfekt tilføjelse til ethvert hjem.
  Battery-free by EnOcean
  Works with Apple HomeKit
  SENIC

  VIMAR

  Slanke og intelligente lyskontakter


  Disse trådløse kontakter fra Vimar er lige så smarte, som de er stilfulde, og de er det perfekte supplement til dit intelligente hjem. Kontakterne fås i mange forskellige stilarter og farver, og de giver mulighed for at styre din belysning, som du ønsker.
  Batterifrit design af EnOcean
  Kompatibelt med Apple HomeKit
  VIMAR
  VIMAR
  NodOn

  NodOn

  Intelligente lyskontakter


  Brug denne trådløse kontakt, uden batterier, til nemt og enkelt at styre dit intelligente Philips Hue belysningssystem. Sluk og tænd for lyset, skru op og ned for lysstyrken, vælg belysningsscener og meget mere med denne kontakt, som passer perfekt til enhver indretning.
  Battery-free by EnOcean
  Works with Apple HomeKit
  busch-jaeger

  JUMITECH

  Kontakten fra Jumitech


  Med en kontakt fra Jumitech, kan du styre dine Philips Hue lamper på en simpel måde. Kontakten giver dig mulighed for at regulere lysstyrken, hente pre-definerede lysscenarier, eller skifte lysets farve. Kontakten er trådløs og forsynes automatisk med strøm når den bliver aktiveret, og kræver derfor ikke batteri. Jumitech kontakten er tilpasset danske kontakter, og passer derfor til din eksisterende ramme.
  Batterifrit design af EnOcean
  Kompatibelt med Apple HomeKit
  Jumitech
  Jumitech

  Indstil din intelligente lyskontakt


  Find ud af, hvordan du konfigurerer din nye trådløse Friends of Hue kontakt med Hue appen.
  Step 1
  Trin 1

  Tilføj en intelligent lyskontakt

  Gå til menuen 'Opsætning af tilbehør' i Hue appen. Vælg 'Tilføj tilbehør', og følg anvisningerne.
  Step 2
  Trin 2

  Vælg rum

  Din intelligente lyskontakt kan styre belysningen i op til tre rum på samme tid, men du kan også udpege et rum til hver knap.
  Step 3
  Trin 3

  Tilpas lysstyringen

  Indstil din intelligente kontakt, som du ønsker. Hver knap kan indstilles til at aktivere en bestemt indstilling, f.eks. lysindstilling, scene, lysstyrke eller farve. Du bestemmer!
  Batterifrit design af EnOcean

  Der er ikke behov for batterier

   

  Friends of Hue lyskontakter virker ved hjælp af kinetisk energi – eller med andre ord: Når du trykker på knappen, genererer det nok energi til at tænde den intelligente kontakt.

  Kompatibelt med Apple HomeKit

  Kompatibelt med Apple HomeKit

   

  Friends of Hue kontakter er kompatible med Apple HomeKit, som gør det nemt at tilføje kontakterne til din eksisterende intelligente opsætning.

  Friends of Hue

  Friends of Hue

   

  Når du ser Friends of Hue logoet, ved du, at produktet er testet, certificeret og fungerer perfekt sammen med Philips Hue.

  Kom i gang med Philips Hue

  kom i gang 1

  Har du ikke prøvet Hue før?

   

  Se, hvad du skal gøre for at komme i gang.

  kom i gang 2

  Er du allerede bruger af Hue?

   

  Find produkter, du vil føje til din samling.

  Har du brug for hjælp?

   

  Har du et spørgsmål, eller har du brug for hjælp til et specifikt problem? Vi er glade for at kunne hjælpe. Prøv Hue Chat, instruktionsvideoerne eller send os et par ord via sociale medier, telefonen eller på mail.

  Garantifraskrivelse

   
  • Udbuddet af Friends of Hue kontakter kan variere fra land til land.
  • Friends of Hue kontakter er kun kompatible med Philips Hue Bridge 2.0 i den firkantede udgave.