Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Alt om  traditionel belysning


  Traditionel belysning er udbredt i industrien og har bevist sit værd hvad angår kvalitet, pålidelighed og økonomi. Vores brede portefølje består af forskellige lyskildeteknologier (herunder halogenpærer, lysstofrør, kompakte integrerede og ikke-integrerede lysstofrør, kompakte udladningslamper med høj intensitet, udladningslamper med høj intensitet og glødepærer) samt tilhørende armaturer, belysningselektronik og glimtændere.
   

  Kontakt os

  Flere oplysninger om  traditionel belysning

  En kontorbygning, der er oplyst med LED-lys

  Hvad er forskellen mellem traditionel og LED-belysning?

   

  Få flere oplysninger

  Halogenbelysning

  En halogenpære svarer til en glødepære. Forskellen er, at den indeholder en wolframtråd, der indeholder en inert gas og halogengasser. Derfor lyser halogenpærer kraftigere og holder længere end traditionelle glødepærer.

   

  Halogenprodukter

  Fakta

  Godt at vide om HID-belysning

  HID-belysning skaber lys ved at generere en elektrisk ladning mellem to elektroder i en lufttæt lille kvartskapsel fyldt med xenongas.

   

  HiD-produkter

  Fakta

  Strålende belysning med besparelser

   

  En stråle af klart hvidt lys med høj intensitet får dine udstillingsvarer til at se fantastiske ud, mens et stabilt farve- og lysudbytte over tid bevarer din butik i spotlyset sæson efter sæson. Når du sammenholder det med de lave ejeromkostninger, har du det ideelle valg til alle dine detailbehov.

   

  Alt om denne produktserie

  Flere muligheder

  En kort video om belysning med lysstofrør

  Lysstofrør

   

  Lysstofrør hører til serien af kviksølvgasudladningslamper med lavt tryk. De fås både i en rørformet og en kompakt version. Et lysstofrør omdanner elektrisk energi til brugbart lys mere effektivt end en glødepære.

   

  Produkter inden for lysstofrør

  Fakta

  Et kompakt lysstofrør

  Kompakt lysstofrør

   

  Et kompakt lysstofrør er en energibesparende lampe, der er beregnet til at skulle erstatte glødepæren.

   

  Kompakte lysstofrør

  Fakta

  Glødepære

  Glødepære

   

  Glødepæren skaber lys ved, at en metaltråd opvarmes til en høj temperatur, så den lyser. Den varme metaltråd er beskyttet mod luften af en glaspære, der enten er fyldt med en inert gas eller er evakueret.

   

  Skift over

  Fakta