Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Det næste kapitel
  i historien om bybelysning

  City.people.light-forskning

  Lad dig inspirere af lys. City.people.light-forskningen drejer sig om nye og fremtidige bybelysningskoncepter. Via input fra arkitekter, planlæggere og kreative chefer udforskes fremtidens udseende og stemning.

   

  Det nyeste resultat af forskningsprogrammet er udgivet i en bog med interviews med fagmænd, de største tendenser og inspirerende belysningskoncepter fra vores Create the Livable City-workshops.

   

  Tendenskompendiet kaster lys over europæiske byers skæbne fra et socialkulturelt og belysningsmæssigt perspektiv.

   

  Hold øje med 2014-udgaven af city.people.light-forskningsbogen i udvalgte boghandler rundt omkring i verden, køb den på Amazon.com , eller se hæfteudgaven.. Se desuden downloadsektionen nedenfor.

  Skitse fra city.people.light-forskningsbogen.

  Ekspertinterviews

   

  Er du klar til nogle informative indspark? Denne bog indeholder dialoger med anerkendte tendenseksperter, branchefolk og førende bydesignere, -arkitekter og -planlæggere.

  Ekspertinterview

  Urban Futures-matrix

   

  Philips præsenterer Urban Futures-matrixen – referenceværktøjet til hele city.people.light-programmet. Læs mere om dette praktiske analyseværktøj, og om hvordan du kan bruge det til at afgrænse din belysningsstrategi.

  En ekspert forklarer Urban Futures-matrixen.

  Workshops  

   

  Læs mere om de nyeste belysningskoncepter, der arbejdes med på Create the Livable City-workshoppene. Begivenhederne blev afholdt i seks forskellige europæiske byer og gæstet af nogle af Europas førende byplanlæggere og landskabsarkitekter.

  En kvinde tegner en skitse på en workshop.

  Marco Bevolo

   

  Marco er ekspert inden for strategisk design, folkeforskning og byers fremtid. Han har stiftet Marco Bevolo Consulting og har været direktør hos Philips' designhovedkvarter i Holland.

   

  Han har holdt forelæsninger på Wharton Business School i Pennsylvania, Temasek Polytechnic i Singapore, Istituto Europeo di Design i Milano, kunstakademiet i Arnhem og Tilburg universitet i Holland.

   

  Blandt hans mange resultater er to ESOMAR Best Paper Conference-priser og en Emerald Literati Award for Excellence. Han er medlem af Association of Professional Futurists.

  Forfattere
  Tapio

  Tapio Rosenius

   

  Tapio er stifteren af Lighting Design Collective, en virksomhed der specialiserer sig i arkitektonisk belysning og lyskunst og har et imponerende udbud af avancerede tjenester, herunder udvikling af digitale kreationer, belysningssoftware og designstrategier. Virksomheden har afdelinger i Madrid, London og Helsinki og udnytter et globalt partnernetværk.

  Kunstneren og designeren Tapio er oprindeligt fra Finland, og hans værker er blevet udstillet i over 25 lande. Han har fået adskillige priser inden for belysningsdesign og kunst.


  Tapio har en mastergrad i naturvidenskab fra UCL Bartlett University i London og en medianomi-grad i belysningsdesign fra TTVO i Finland. Han holder jævnligt forelæsninger om arkitektur og design ved diverse professionelle begivenheder.

  Kontakt os

   

  Virksomheder med spørgsmål til vores professionelle belysningssystemer bedes bruge denne formular

   

  Brug vores detaljerede formular til uddybende spørgsmål