Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Helt slukket,

  eller lys i pæren?

  Lær hvad belysning går ud på

   

  Vil du gerne lære mere om belysning, LED og styringsværktøjer? Vi har udarbejdet et træningsprogram til dig. Gennem en serie af korte videoer guider vi dig igennem grundprincipperne inden for belysning, styring, systemer og LED. Træningen er meget simpel, se en række videoer og afslut med en test. Efterfølgende får du et certifikat tilsendt. Tag et smugkig nedenfor for at finde ud af, hvad det går ud på.

  Light beyond illumination

  Tilmeld dig og bliv certificeret

   

  Med vores træningsprogram kan du nemt efterprøve din viden om belysning, LED, systemer og styring. Tilmeld dig vores Lighting Essentials-kursus og bliv certificeret så snart du har gennemført kurset. Lær mere om vores principper, kom i gang og få et forspring.

  Grundkursus i belysning

   

  Vores grundtræning i belysning vil give dig værktøjerne, til at vise dine kunder er at du er kyndig indenfor fire områder: belysning, LED, styring og systemer. Du får også adgang til fem bonusvideoer, som vil give dig endnu viden omkring belysning. I videoerne kan du læse mere om belysning i: kontorer, industri, lagerbygninger, supermarkeder og modebutikker.

  Grundprincipper om

  Belysning
  LED
  Styring
  Systemer

  Belysning i

  Kontor
  industri
  supermarkeder
  modebutikker

  Vil du lære endnu mere?


  Vi tilbyder dig gratis certificering i grundprincipperne i belysning. Certificeringen består af en række korte videoer og en efterfølgende test der dækker over fire områder:

  • Lys og belysning
  • LED
  • Belysningsstyring
  • Belysningssystemer

  For at få adgang til certificeringen skal du registrere dig.

  Efter at du har registreret dig vil du få tilsendt information om loginoplysninger og en kort guide dig viser dig mere om træningen.

  Der vil også være bonusindhold til dig: fem videoer der forklarer hvad du skal huske på, når du skal lave belysning i: kontorer, industri, lagerbygninger, supermarkeder og modebutikker.