Du besøger nu Philips lightings hjemmeside. Der findes en lokaliseret version til dig.
Forslag

  Ukendt eller 

  velkendt?

  Professionelle arbejder med ægte kvalitet

   

  Du er ikke en amatør, men en professionel. Du er en, som man kan stole på udfører sit job uanset hvad. Du er en, som planlægger sin tid godt, udfører opgaven hurtigt og arbejder effektivt. Det kræver karakter at udføre opgaven som ønsket hver eneste dag. Der er ikke plads til fejltrin. Hver opgave kræver en professionel indstilling. Man bør gøre det rigtigt første gang, og det er derfor, at du har brug for en partner, der er ligeså engageret som du er.

  Real pros, real quality

  Henk de Man

  Kundechef

  TechTron -Veenendaal

  Holland

   

  I installationsbranchen er der et konstant tidspres. Man skal overholde deadlines, og alle problemer skal løses hurtigt. Vi skal gøre det rigtigt første gang, og det betyder også, at man skal kunne stole på sine leverandører. Det er afgørende i vores branche!

   

  Henk de Man

  Tony Carissimo

  Elinstallatør

  Caro Electric Inc - Marlboro

  USA

   

  Arbejdet kommer med hjem og hjemmet kommer på arbejdet... det er en del af jobbet som selvstændig elinstallatør. Når alt kommer til alt, er det de små ting i livet, som har stor betydning. Jeg gik i min fars fodspor og lærte, hvordan man arbejder med lys. Og hvordan man gør det rigtigt første gang.

  Tony Carissimo

  Denis Zago

  Professionel el-installatør 

  Zago S.r.l Elettricsita

  Italien

   

  Min far grundlagde vores forretning. For mig er tiden med min familie enormt vigtig. Det er en af grundende til, at jeg bestræber mig på at udføre mine opgaver korrekt fra starten, så jeg ikke skal bruge tid på at tage tilbage til kunden for at udbedre fejl. Med den store konkurrence og de lave marginer, som vi arbejder med i dag, bliver det også hurtigt dyrt. Derfor sikrer vi i vores firma, at vi fra starten leverer den bedste løsning til kunden og i den højeste kvalitet.

  Tror du eller ved du?

   

  Vi har udarbejdet et træningsværktøj, som gør valget let for dig. Giv kunden mulighed for at vælge energibesparende belysning til små eller mellemstore projekter. Værktøjet har mange forskellige formål såsom kontor-, industri-, parkeringsplads- eller butiksbelysning.

  Altmuligmand eller professionel?

   

  Vil du lære mere om belysning? Så meld dig ind i Philips Lighting University i dag, det er helt gratis! Vi har udviklet et grundforløb om belysning og LED, specifikt designet til el-installatører og elektrikere. Belysningstræningen foregår online med video og afsluttes med en test, hvorefter du modtager dit certifikat.

  POT Detail

  Tilmeld dig

   

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at forblive opdateret!

  Find en forhandler

   

  Find din nærmeste forhandler eller partner.

  Kontakt os


  Har du nogen spørgsmål? Kontakt os endelig.

  Læs mere

  Produkter & Værktøjer

   

  Vores formål er at gøre det nemt for dig at drive din forretning. Derfor har vi samlet en komplet serie af LED-armaturer og LED-lyskilder. De er alle nemme at installere og udvælge. Vi har samlet alle værktøjer og informationer, som du har brug for, et sted.

  Installation

   

  I tvivl om hvordan du skal installere vores produkter? Se installationsvideoerne for CoreLine LED-armaturer og vores LED-lysrør.